ιερέας

Ένας Ιερέας συγκέντρωσε περίπου 19.000 μόρια και εισήχθη πρώτος στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Είναι ο π. Χαρίτων Μιχαήλ, ο οποίος έχει τελέσει τις πρώτες του προπτυχιακές σπουδές στο Μαθηματικό της Αθήνας, έπειτα στην Θεολογική Σχολή και τέλος, στην Ιταλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ .

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά του ΕΚΠΑ και στην Παλαιά Διαθήκη της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ .

Είναι έγγαμος κληρικός, πατέρας δύο παιδιών, και επιμελείται του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ενορίας που υπηρετεί, του Αγίου Στυλιανού Κορυδαλλού, μαζί με άλλους εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr επιπλέον, ο π. Χαρίτων είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, έχει δημοσιεύσει σε ξένα μαθηματικά περιοδικά εκπονήσεις που ανήκουν στην Γεωμετρία των Fractals, έχει επεκτείνει την μαθηματική ανάλυση στην κινητική συμπεριφορά στο περί Ηλίου και Αφροδίτης ζήτημα, ενώ έχει συμβάλλει σε επιπλέον άλλες μαθηματικές αναλύσεις σε δημοσιεύσεις του.

Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στον τομέα του Κανονικού Δικαίου .

 

Στο συγχαρητήριο μήνυμα από την φιλόλογό του κ. Βαρθολομάτου Δέσποινα αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Παρά τις πολύπλευρες γνώσεις του δεν σταματά να μελετά, δεν κομπάζει για τα πτυχία του και αθόρυβα προσφέρει τις υπηρεσίες του με γνώμονα πάντα την υπέρτατη αξία που είναι ο άνθρωπος και τα ανθρώπινα ιδεώδη που υφίστανται κλονισμό όσο ποτέ άλλοτε .

Τελώ υπερήφανη για την μεταξύ μας μακροχρόνια φιλία και εμπιστοσύνη που έδειξε ο π. Χαρίτων στο πρόσωπό μου ώστε να προσφέρω και εγώ ως φιλόλογος ένα λιθαράκι στην μελέτη του για τις πανελλήνιες εξετάσεις, του εύχομαι καλές σπουδές και ελπίζω να μην θυμώσει για την πρωτοβουλία μου να προβώ στην παρούσα δημοσίευση, όμως είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω κυρίως από τη καρδιά μου, διότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για τις γνώσεις, αλλά κυρίως για το ήθος του”.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαίδευση
Πειραματικά σχολεία: Τι αλλάζει στη φοίτηση και γιατί γονείς και εκπαιδευτικοί λένε «όχι»
Δημόσια εκπαίδευση δύο ταχυτήτων; Οι ενστάσεις για τα νέα Πειραματικά σχολεία
Πειραματικά σχολεία: Τι αλλάζει στη φοίτηση και γιατί γονείς και εκπαιδευτικοί λένε «όχι»
βροχές, καταιγίδες, πρόγνωση καιρού
«Κόκκινος συναγερμός» σε έξι περιοχές – Αυξημένη εγρήγορση για την Αττική - Ισχυρές βροχές και κίνδυνος πλημμυρών σήμερα
Αττική: Δύσκολες ώρες σήμερα
«Κόκκινος συναγερμός» σε έξι περιοχές – Αυξημένη εγρήγορση για την Αττική - Ισχυρές βροχές και κίνδυνος πλημμυρών σήμερα
Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιόλαντα
Μεγάλή πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Βιόλαντα: Τρεις τραυματίες - Αγωνία για 5 αγνοούμενους
Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιόλαντα στα Τρίκαλα: Τρεις τραυματίες, πέντε αγνοούμενοι εργαζόμενοι
Μεγάλή πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Βιόλαντα: Τρεις τραυματίες - Αγωνία για 5 αγνοούμενους
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Υπόθεση διευθύντριας σχολείου στις Σέρρες: Καμία ανοχή στη βία, αλλά και κρίσιμα ερωτήματα για τις ευθύνες της Πολιτείας
Η συγκεκριμένη διευθύντρια δεν βρέθηκε τυχαία στη θέση ευθύνης που κατείχε. Κρίθηκε «κατάλληλη» από το διοικητικό σύστημα, τοποθετήθηκε ως...
Υπόθεση διευθύντριας σχολείου στις Σέρρες: Καμία ανοχή στη βία, αλλά και κρίσιμα ερωτήματα για τις ευθύνες της Πολιτείας