stratos
Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Σχολών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr/ από σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 και ώρα 15:00μ.μ., αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Σχολών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών, μπορούν να ενημερωθούν για την καταλληλόλητα-ικανότητα τους, πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο). Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ.). 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καφές
Καρδιολόγος προειδοποιεί: Ο καφές «με το που ανοίξουμε τα μάτια» δεν μας ξυπνά
Ο Aurelio Rojas εξηγεί τον ρόλο της κορτιζόλης την πρώτη ώρα μετά το ξύπνημα και γιατί ο πρώτος καφές έχει μεγαλύτερο νόημα όταν καθυστερήσει λίγο
Καρδιολόγος προειδοποιεί: Ο καφές «με το που ανοίξουμε τα μάτια» δεν μας ξυπνά
Μαθητές συγκεντρώνουν ανακυκλώσιμα υλικά
Πρόγραμμα ιδιωτικής εταιρείας στα σχολεία: «Τάζουν σε μαθητές… ταξίδι στις ΗΠΑ αν συγκεντρώσουν τα περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά»
Αντιδράσεις για πρόγραμμα ανακύκλωσης στα σχολεία – Τι καταγγέλλει η Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Πρόγραμμα ιδιωτικής εταιρείας στα σχολεία: «Τάζουν σε μαθητές… ταξίδι στις ΗΠΑ αν συγκεντρώσουν τα περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά»
Σημαία ΟΛΜΕ
ΟΛΜΕ: Στο πλευρό της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας – Καταγγελία αυταρχικών πρακτικών στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας
Κάνει λόγο για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τοξικό εργασιακό περιβάλλον – Καλεί τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα
ΟΛΜΕ: Στο πλευρό της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας – Καταγγελία αυταρχικών πρακτικών στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας