πανελληνιες
ΑΣΓΜΕ: «Το Υπουργείο Παιδείας έχει την μοναδική ευθύνη για τα συνεχή εμπόδια στην δημόσια μόρφωση των παιδιών μας»

Να μην ισχύσει εφέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ, λόγω της εξωπραγματικής δυσκολίας των θεμάτων στη Φυσική, αλλά και σε άλλα μαθήατα, ζητούν οι γονείς των υποψηφίων, σημειώνοντας ότι η ΕΒΕ πρέπει να καταργηθεί.

Η Ανωτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι τα δύσκολα θέματα «δεν είναι συγκυριακό μετά και την ψήφιση του νόμου έκτρωμα για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Το Υπουργείο Παιδείας έχει την μοναδική ευθύνη για τα συνεχή εμπόδια στην δημόσια μόρφωση των παιδιών μας»

Η ανακοίνωση της ΑΣΓΜΕ

Ως ΔΣ της ΑΣΓΜΕ εκφράζουμε την αγωνιά και την αγανάκτηση γονέων και μαθητών σε σχέση με τα θέματα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων (ειδικά της Φυσικής αλλά και Βιολογίας , Ιστορίας, Μαθηματικών) σε σχέση τόσο με τον όγκο αλλά και με το βαθμό δυσκολίας.

Δεν είναι συγκυριακό μετά και την ψήφιση του νόμου έκτρωμα για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Το Υπουργείο Παιδείας έχει την μοναδική ευθύνη για τα συνεχή εμπόδια στην δημόσια μόρφωση των παιδιών μας.

Σε αυτές τις συνθήκες απαιτούμε από το Υπουργείο τη μη ισχύ της Ελαχίστης Βάσης Εισαγωγής για φέτος και παράλληλα την κατάργηση της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΡΙΖΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
Πατρινή, με έντονη καλλιτεχνική και κοινωνική δράση, αναλαμβάνει τον πιο εμβληματικό ρόλο του θεσμού
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
κληρονομικο
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
Το Δημόσιο δεν δικαιούται να επιβάλει φόρο σε ποσά κοινού λογαριασμού μετά τον θάνατο συγκαταθέτη, εφόσον προβλέπεται ρήτρα αυτόματης περιέλευσης...
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια