EKTAKTO
Τι είπε ο ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ για το θέμα που προέκυψε στο alfavita.gr

Αναστάτωση από τεχνικό πρόβλημα στο διαδίκτυο προέκυψε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε εξεταστικό κέντρο στον Πειραιά, όπου εξετάζονταν υποψήφιοι στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για τις πανελλαδικές 2024.

Το ιντερνέτ «έπεσε» κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της διαδικασίας λήψης των θεμάτων και όταν ο πρόεδρος της επιτροπής επικοινώνησε με τον πάροχο, δεν έλαβε διαβεβαίωση ότι η διακοπή  θα ήταν πολύ σύντομη, καθώς υπήρχε τεχνικό πρόβλημα.

Σε επικοινωνία του alfavita.gr με τον γενικό γραμματέα του ΥΠΑΙΘΑ κ.Ι.Κατσαρό, έγινε ενημέρωση ότι εντέλει το Υπουργείο παιδείας έδωσε  οδηγία να λειτουργήσει εναλλακτική μέθοδος λήψης των θεμάτων στα Αγγλικά -με φορητή σύνδεση ιντερνέτ- και η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλιουπολη
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πατέρας καταγγέλλει λανθασμένη ενημέρωση για το παιδί του
Αναστάτωση και οδύνη από την πτώση δύο 17χρονων – Λάθος ειδοποίηση οδήγησε οικογένεια στο νοσοκομείο
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πατέρας καταγγέλλει λανθασμένη ενημέρωση για το παιδί του
θρανια
Για τις Πανελλήνιες ρε γαμώτο;
«Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι ανάγκη αυτή τη στιγμή να αλλάξουν νοοτροπία και να δουν με άλλο μάτι την γνωστική εξέλιξη των παιδιών»
Για τις Πανελλήνιες ρε γαμώτο;