ΑΣΓΜΕ για Πανελλήνιες 2024 σε μαθητές: «Παλέψαμε να σας στηρίξουμε για να δώσετε τον δικό σας αγώνα»
«Μαθητές και οι μαθήτριες μάς αποδείξατε με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σας ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, να διεκδικείτε το σχολείο που έχετε ανάγκη, να μάχεστε για την ειρήνη για κάθε λαό»

Καλή επιτυχία στους μαθητές για τη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων εύχεται η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ).

«Εμείς, οι γονείς σας, παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, μέσα σε συνθήκες δουλειάς και ζωής που διαρκώς χειροτερεύουν να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάθε θυσία που απαιτείται για να δώσετε όσο το δυνατόν ανεμπόδιστα αυτόν τον διαρκή αγώνα, τον δικό σας αγώνα για τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύεστε και σας αξίζει!» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΣΓΜΕ.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων δε θα είναι η πρώτη, η πιο σημαντική ή η τελευταία που θα δώσετε και σε κάθε σας βήμα θα είμαστε στο πλευρό σας» προσθέτει.

«Άλλωστε εσείς οι μαθητές και οι μαθήτριες μάς αποδείξατε με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σας ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, παράλληλα με το διάβασμα και το ατελείωτο κυνήγι της ύλης, να αγωνίζεστε για το δίκιο όλων των παιδιών, να διεκδικείτε το σχολείο που έχετε ανάγκη, να μάχεστε για την ειρήνη για κάθε λαό» καταλήγει.

Η ανακοίνωση της ΑΣΓΜΕ

Το ΔΣ της ΑΣΓΜΕ εύχεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Εμείς, οι γονείς σας, παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, μέσα σε συνθήκες δουλειάς και ζωής που διαρκώς χειροτερεύουν να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάθε θυσία που απαιτείται για να δώσετε όσο το δυνατόν ανεμπόδιστα αυτόν τον διαρκή αγώνα, τον δικό σας αγώνα για τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύεστε και σας αξίζει!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων δε θα είναι η πρώτη, η πιο σημαντική ή η τελευταία που θα δώσετε και σε κάθε σας βήμα θα είμαστε στο πλευρό σας.

Άλλωστε εσείς οι μαθητές και οι μαθήτριες μάς αποδείξατε με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σας ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, παράλληλα με το διάβασμα και το ατελείωτο κυνήγι της ύλης, να αγωνίζεστε για το δίκιο όλων των παιδιών, να διεκδικείτε το σχολείο που έχετε ανάγκη, να μάχεστε για την ειρήνη για κάθε λαό.

Σας καλούμε με την ίδια αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και τόλμη να προσέλθετε και στις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι γονείς σας, θα είμαστε εκεί δίπλα, στήριγμά σας και τις μέρες των εξετάσεων αλλά και μετά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία παιδιά μας!

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2025: Νέα πανωλεθρία για τα επτά Τμήματα Φυσικής

Μια πικρή «ιστορία» των Πανελληνίων εξετάσεων

«Οικογενειακή» υπόθεση οι Πανελλαδικές 2025: Αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη κατακτούν μαζί την Ιατρική του ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kormos
«Κόλαση» με λευκή σοκολάτα – Το πιο εθιστικό μωσαϊκό που έχετε δοκιμάσει ποτέ
Το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων, σε μια απρόσμενα απολαυστική εκδοχή από τη Νεκταρία Κοκκινάκη
«Κόλαση» με λευκή σοκολάτα – Το πιο εθιστικό μωσαϊκό που έχετε δοκιμάσει ποτέ
klimatistiko
Το απλό κόλπο που ρίχνει αμέσως τη θερμοκρασία στο αυτοκίνητο χωρίς air condition
Ξέχνα για λίγο το A/C – Η viral τεχνική της καθηγήτριας Hannah Fry που υπόσχεται άμεση ανακούφιση από τη ζέστη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
Το απλό κόλπο που ρίχνει αμέσως τη θερμοκρασία στο αυτοκίνητο χωρίς air condition
γλυκο
σπιτικά Twix bars: Κλασική και υγιεινή συνταγή για τα πιο λαχταριστά σοκολατένια μπισκότα
Με δύο παραλλαγές – την αυθεντική με τραγανή βάση και καραμέλα και μια πιο υγιεινή χωρίς ζάχαρη – η συνταγή αυτή καλύπτει όλα τα γούστα.
σπιτικά Twix bars: Κλασική και υγιεινή συνταγή για τα πιο λαχταριστά σοκολατένια μπισκότα