Πανελλήνιες 2024: Πρόσκληση Συμβούλων Εκπαίδευσης για συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Μαθημάτων (ΚΕΕΜ) και Κεντρικής Επιτροπής Εισαγωγικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ)
Πανελλαδικές 2024: Όσοι από τους ενδιαφερόμενους Συμβούλους Εκπαίδευσης πληρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση και να την καταθέσουν στη Διεύθυνση Δ.Ε. όπου ανήκουν, το αργότερο έως 19 - 4 - 2024

Με πρόσκληση που δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας, καλούνται οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08 και ΠΕ81 για κάθε ένα από τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα Ειδικά Μαθήματα:

1) Αγγλικά 4) Γραμμικό Σχέδιο 2) Γαλλικά 5) Ελεύθερο Σχέδιο 3) Γερμανικά

που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της με αριθμ.πρωτ.Φ253/128314/Β6 (ΦΕΚ 1538-Β’/10-12-2002) Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Επίσης, καλούνται οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ 79 για τα παρακάτω πανελλαδικώς εξεταζόμενα Μουσικά Μαθήματα:

Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία

που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Εισαγωγικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) του έτους 2024, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 της αριθμ. πρωτ. Φ.253/19033/Α5/2024 (ΦΕΚ 1519-Β’) Υπουργικής Απόφασης

Οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων και των Μουσικών Μαθημάτων θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε με την αρ. πρωτ. Φ253.2/ 101735/Α5/14-9- 2023 (ΑΔΑ: ΩΝ3646ΝΚΠΔ-ΣΝΙ) Υπουργική Απόφαση. Οι ενδιαφερόμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης δεν πρέπει να έχουν σύζυγο ή κώλυμα συγγένειας εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τρίτου βαθμού με υποψήφιο που μετέχει στις παραπάνω Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Επίσης, δεν μπορεί να συμμετέχει στην ΚΕΕΜ ή στην ΚΕΕΕ όποιος προετοιμάζει εκτός σχολικού προγράμματος υποψήφιους για τις εξετάσεις των εν λόγω μαθημάτων ή συνδέεται με οποιαδήποτε σχέση με ιδιωτικό εκπαιδευτικό φορέα, στον οποίο προετοιμάζονται υποψήφιοι των μαθημάτων αυτών, καθώς επίσης και όποιος είναι συγγραφέας εξωσχολικού βοηθήματος για υποψήφιους, που είναι συναφές με το εξεταζόμενο μάθημα.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους Συμβούλους Εκπαίδευσης πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την συνημμένη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση και να την καταθέσουν στη Διεύθυνση Δ.Ε. όπου ανήκουν, το αργότερο έως 19 - 4 - 2024.

Σας ενημερώνουμε ότι για την κατάρτιση των σχετικών πινάκων των ενδιαφερομένων και την αποστολή τους στην υπηρεσία μας, θα ακολουθήσει νέα εγκύκλιος.

Δείτε την πρόσκληση

ΑΙΤΗΣΗ – Υ. Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2024

ΑΙΤΗΣΗ – Υ. Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2024

Ειδήσεις, θέματα και λύσεις για Πανελλήνιες 2024 - Βάσεις εισαγωγής

Φτιάξε σωστά το Μηχανογραφικό σου με την βοήθεια των πιο εξειδικευμένων συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού

Ασύμμετρη "βουτιά" στις βάσεις εισαγωγής 2024 (Ποιες σχολές πέφτουν)

Βαθμοί, Βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, εκτιμήσεις με ένα κλικ στο κινητό σου εδώ

"Ξεφουσκώνουν" οι Βάσεις εισαγωγής! Ποιες σχολές αναμένεται να πέσουν πάνω από 400 μόρια

Τι σημαίνει η φράση «οι καιροί ου μενετοί»;

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τη Σύμβαση της Λισαβόνας για την Ακαδημαϊκή Αναγνώριση 
Φοιτητές: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στη Βουλή ενάντια στην κύρωση της Σύμβασης της Λισαβόνας
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τη Σύμβαση της Λισαβόνας για την Ακαδημαϊκή Αναγνώριση