eksetaseis
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | Intime
Με χρηματοδότηση ύψους 682.000€

Νέα ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης της πράξης «Επέκταση Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων εξετάσεων και πιστοποιήσεων του ΥΠΑΙΘA» με συνολική δημόσια δαπάνη 682.000,00 ευρώ, δημοσιοποίησε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τον περασμένο μήνα, ο κ.Πιερρακάκης είχε απορρίψει την προηγούμενη αίτηση χρηματοδότησης της πράξης, επειδή η πρόταση που είχε αρχικά υποβληθεί «δεν περιλαμβάνει όλα τα έγγραφα που ορίζονται στην πρόσκληση, ως αναγκαία επί ποινή αποκλεισμού, όπως περιγράφονται στην παράγραφο 3.4 της πρόσκλησης. Συγκεκριμένα, δεν περιλαμβάνεται η  βεβαίωση εναρμόνιση έργου (ΒΕΕ), για τα έργα ΤΠΕ,  με την οποία πιστοποιείται η εναρμόνιση της προς έγκριση πράξης με τη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και σχετική αλληλογραφία του φορέα υλοποίησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το Α6 του ν. 4727/2020»

Ετσι λοιπόν η δράση προκηρύχθηκε εκ νέου με στόχο Στόχος την επέκταση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων εξετάσεων και πιστοποιήσεων του ΥΠΑΙΘΑ το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά το έτος 2021, προκειμένου να διευκολυνθεί η οργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων εθνικού επιπέδου, καλύπτοντας τα επιπλέον εξεταστικά κέντρα για τις ανάγκες διενέργειας των πανελλαδικών εξετάσεων, τόσο για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας, απόκτησης ιθαγένειας και ΑΣΕΠ.

Δείτε το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημήτρης Νατσιός
Νατσιός: «Βλασφημία η θεωρία του Δαρβίνου – Καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα»
«Σωστά δεν διδάσκεται στα σχολεία η θεωρία της εξέλιξης» - Αδιανόητο κρεσέντο από τον πρόεδρο της Νίκης, Δημήτρη Νατσιό
Νατσιός: «Βλασφημία η θεωρία του Δαρβίνου – Καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα»