eksetaseis
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | Intime
Με χρηματοδότηση ύψους 682.000€

Νέα ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης της πράξης «Επέκταση Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων εξετάσεων και πιστοποιήσεων του ΥΠΑΙΘA» με συνολική δημόσια δαπάνη 682.000,00 ευρώ, δημοσιοποίησε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τον περασμένο μήνα, ο κ.Πιερρακάκης είχε απορρίψει την προηγούμενη αίτηση χρηματοδότησης της πράξης, επειδή η πρόταση που είχε αρχικά υποβληθεί «δεν περιλαμβάνει όλα τα έγγραφα που ορίζονται στην πρόσκληση, ως αναγκαία επί ποινή αποκλεισμού, όπως περιγράφονται στην παράγραφο 3.4 της πρόσκλησης. Συγκεκριμένα, δεν περιλαμβάνεται η  βεβαίωση εναρμόνιση έργου (ΒΕΕ), για τα έργα ΤΠΕ,  με την οποία πιστοποιείται η εναρμόνιση της προς έγκριση πράξης με τη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και σχετική αλληλογραφία του φορέα υλοποίησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το Α6 του ν. 4727/2020»

Ετσι λοιπόν η δράση προκηρύχθηκε εκ νέου με στόχο Στόχος την επέκταση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων εξετάσεων και πιστοποιήσεων του ΥΠΑΙΘΑ το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά το έτος 2021, προκειμένου να διευκολυνθεί η οργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων εθνικού επιπέδου, καλύπτοντας τα επιπλέον εξεταστικά κέντρα για τις ανάγκες διενέργειας των πανελλαδικών εξετάσεων, τόσο για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας, απόκτησης ιθαγένειας και ΑΣΕΠ.

Δείτε το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τικ τοκ
Γαλλία: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 ετών – Σκληραίνουν τα μέτρα παγκοσμίως
Το νομοσχέδιο πέρασε από τη Βουλή – Τι ισχύει σε Αυστραλία, ΕΕ, Βρετανία, Κίνα και Νότια Κορέα
Γαλλία: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 ετών – Σκληραίνουν τα μέτρα παγκοσμίως
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει και πίσω φαίνεται λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
Προειδοποιήσεις από Ανδρουλάκη: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει το συνέδριο μια ηχώ δωματίου»
Ανδρουλάκης: Προειδοποιήσεις προς το εσωτερικό και επίθεση στην κυβέρνηση ενόψει συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
Προειδοποιήσεις από Ανδρουλάκη: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει το συνέδριο μια ηχώ δωματίου»
ntountouka
Ζάκυνθος: Εργασιακά δικαιώματα στο επίκεντρο - Εκπαιδευτικοί διεκδικούν 13ο και 14ο μισθό
Στηρίζουν διαμαρτυρία στο ΣτΕ για 13ο και 14ο μισθό οι εκπαιδευτικοί της Ζακύνθου
Ζάκυνθος: Εργασιακά δικαιώματα στο επίκεντρο - Εκπαιδευτικοί διεκδικούν 13ο και 14ο μισθό