Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, αποστέλλει το ΔΣ της Ένωσης Γονέως Αιγάλεω

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέως Αιγάλεω εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που που «σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη εποχή, συνεχίζουν να βάζουν στόχους και να πετυχαίνουν».

«Συγχαρητήρια επίσης στους καθηγητές τους,  αλλά περισσότερο στους γονείς που στηρίζουν με κάθε τρόπο (οικονομικό, ηθικό, ψυχολογικό...) τα παιδιά τους στο δύσκολο αυτό  "ταξίδι" », επισημαίνουν.

Απευθυνόμενοι στους μαθητές που έμειναν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τονίζουν πως «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύονται και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια».

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Θερμά  Συγχαρητήρια από το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω σε όλες τις μαθήτριες και  τους μαθητές που σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη εποχή, με σχολεία κλειστά τον περισσότερο χρόνο ,τα πρόβληματα της τηλεκπαίδευσης, τους περιορισμούς, την ψυχολογική πίεση    και  συνεχίζουν να βάζουν στόχους, να προσπαθούν, να αγωνίζονται για τα όνειρα τους, να πετυχαίνουν. 

Ειδικά και φέτος με τις αντίξοες συνθήκες που  βιώσαμε,  πολύ  περισσότερο δε τα παιδιά που έδιναν τον δικό τους αγώνα και παρά τις αστοχίες θεσμοθέτησης της ΕΒΕ που δεν λειτούργησε δίκαια για όλους τους μαθητές και που δημιουργεί εντέλει περισσότερα προβλήματα  αφήνοντας πολλούς μαθητές εκτός Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ επίσης στους καθηγητές τους,  αλλά περισσότερο στους ΓΟΝΕΊΣ που στηρίζουν με κάθε τρόπο (οικονομικό, ηθικό, ψυχολογικό...) τα παιδιά τους στο δύσκολο αυτό  "ταξίδι" , μοιράζονται τις αγωνίες , τα ξενυχτια τους, τα εμψυχώσουν για το καλύτερο και στέκονται δίπλα τους σε όλη την διαδρομή.

Η Ένωση Γονέων στηρίζει με την ίδια δύναμη και πίστη και τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα ή είχαν άλλες επιλογές. 
Και αγωνιζόμαστε  αυτές οι επιλογές να έχουν αντίκρυσμα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύονται και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια. 

Η ίδια η ζωή, άλλωστε, αποδεικνύει, ότι είναι ένας καθημερινός αγώνας, στον οποίο οφείλεις να μην υποχωρείς σε κάθε εμπόδιο, αλλά αντιθέτως να αγωνίζεσαι για τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και για όσα ονειρεύεσαι.
Εύχομαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Τι απαντά ο Θάνος Πλεύρης για το ενδεχόμενο «λουκέτου»

ΟΠΕΚΑ - ΟΑΕΔ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πότε πληρώνουν 1.000.000 πολίτες

Σοκάρει η εικόνα αθλήτριας μετά από άγριο ξυλοδαρμό από το σύντροφό της

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Συμβούλιο της Επικρατείας - ΣΤΕ
ΣτΕ: Συνταγματικό το νέο εργασιακό καθεστώτος εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε συνταγματική την αναμόρφωση του εργασιακού καθεστώτος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, που έγινε με τον νόμο 4713/2020 - Είχε...
ΣτΕ: Συνταγματικό το νέο εργασιακό καθεστώτος εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
¨κατάργηση¨ του Πανεπιστημιακού ασύλου
Μεθοδεύουν «επιχειρηματικά» Πανεπιστήμια, φοιτητικά δάνεια και δίδακτρα
Ο σχεδιασμός είναι ένα Πανεπιστήμιο που θα βγάζει μόνο του το ψωμί του από φοιτητές που θα χρεώνονται φοιτητικά δάνεια και δίδακτρα
Μεθοδεύουν «επιχειρηματικά» Πανεπιστήμια, φοιτητικά δάνεια και δίδακτρα