«Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους να βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται», δήλωσε ο Β. Διγαλάκης για τους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων

Συγχαρητήρια έδωσε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης στους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων, μετά την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων.

«Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους να βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται και μάλιστα σε ιδιαίτερες συνθήκες όπως αυτές της πανδημίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Εύχομαι επίσης και σε όσες και όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να αξιολογήσουν, να διεκδικήσουν και να αξιοποιήσουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν, όπως είναι οι προσφερόμενες ειδικότητες των Δημόσιων ΙΕΚ», είπε ακόμη.

Aναλυτικά το δελτίου τύπου:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους να βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται και μάλιστα σε ιδιαίτερες συνθήκες όπως αυτές της πανδημίας. 

Από τον Οκτώβριο ξεκινά ένα νέο πολύ ενδιαφέρον, γεμάτο προκλήσεις ταξίδι και μια δημιουργική περίοδος κατά την οποία θα αποκτήσετε ποικίλες γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες τόσο για την προσωπική σας όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Μέσα σε αυτό το μοναδικό ακαδημαϊκό περιβάλλον, θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέα όνειρα και νέους στόχους. Να είστε σίγουροι ότι το επίπεδο σπουδών που παρέχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι πολύ υψηλό και το διδακτικό και λοιπό προσωπικό θα σταθεί δίπλα σας προκειμένου να αποκτήσετε όλα τα εφόδια γνώσης και να έχετε την κατάλληλη προετοιμασία για τη μετέπειτα σταδιοδρομία σας.
Το νέο ακαδημαϊκό έτος πρέπει και θα είναι διαφορετικό, όλοι τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι φοιτητές είναι απαραίτητο να επανέλθουν στα αμφιθέατρα και στα εργαστήρια, δηλαδή στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για αυτό και πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι, αξιοποιώντας το δώρο της επιστήμης, τα εμβόλια, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να σταθούμε απέναντι σε κάθε είδους παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις.
Εύχομαι επίσης και σε όσες και όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να αξιολογήσουν, να διεκδικήσουν και να αξιοποιήσουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν, όπως είναι οι προσφερόμενες ειδικότητες των Δημόσιων ΙΕΚ.

Το τέλος του Λυκείου είναι ένας σταθμός στον οποίο δεν σταματάει η διαδρομή αντιθέτως είναι μια αφετηρία από την οποία ξεκινάει μια ξεχωριστή νέα πορεία για την καθεμία και τον καθένα, μια πορεία που πάντα η στοχοπροσήλωση, η προσπάθεια και η εργατικότητα ανταμείβεται.»
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Φορολοταρία Σεπτεμβρίου: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε 50.000€

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

σχετικά άρθρα

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Είμαι 67 ετών και θα φοράω ό,τι μαγιό μου αρέσει
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε ανοιχτά για την ηλικία του, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια για το μαγιό που επέλεξε να φορά στις καλοκαιρινές του...
Σπύρος Μπιμπίλας: Είμαι 67 ετών και θα φοράω ό,τι μαγιό μου αρέσει
ΗΠΑ
Νέο μακελειό με 6 τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολεία των ΗΠΑ
Οι πυροβολισμοί στο Όκλαντ συγκλόνισαν και πάλι τις ΗΠΑ έπειτα από τους πρόσφατους πυροβολισμούς σε σχολείο στη Φιλαδέλφεια, ενώ η χώρα ακόμη δεν...
Νέο μακελειό με 6 τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολεία των ΗΠΑ
Οδηγός για Δάσκαλους: Οσα πρέπει να γνωρίζουν για τη λειτουργία των σχολείων
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζει για δωδέκατη σχολική χρονιά - τα νομοθετήματα και τις διατάξεις εκείνες που ρυθμίζουν τη λειτουργία της...
Οδηγός για Δάσκαλους: Οσα πρέπει να γνωρίζουν για τη λειτουργία των σχολείων