Κεφαλίδου: Παιδιά σαν τον Δημήτρη χρειάζονται τη στήριξη της Πολιτείας
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
«Αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη να ολοκληρώσουν αυτό που με την ψυχή και το σπαθί τους κέρδισαν» δήλωσε η Χαρά Κεφαλίδου

Με αφορμή την επιτυχία του Δημήτρη Καρακώστα, του μαθητή που πριν λίγους μήνες έχασε από κορoνοϊό τους γονείς του και αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου υποστήριξε ότι παιδιά σαν τον νεαρό Δημήτρη χρειάζονται τη στήριξη της Πολιτείας.

«Παιδιά σαν τον νεαρό Δημήτρη, που η πανδημία τον χτύπησε στερώντας του τους γονείς του και όμως με πείσμα και γενναιότητα απέδειξε ότι η ζωή πάντα βρίσκει τον τρόπο να νικά και αρίστευσε στις Πανελλαδικές, πέρα από τα όμορφα λόγια, χρειάζονται τη στήριξη της Πολιτείας που έχει χρέος να σταθεί στο πλευρό τους να αναλάβει ένα ελάχιστο μέρος αναπληρώνοντας την τραγική απώλεια» δήλωσε η τομεάρχης Παιδείας του ΚΙΝΑΛ.

«Αυτά τα παιδιά δεν χρειάζονται πριμοδότηση σε βάρος των υπολοίπων για να σπουδάσουν» επισήμανε.

«Αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη να ολοκληρώσουν αυτό που με την ψυχή και το σπαθί τους κέρδισαν» πρόσθεσε η Χαρά Κεφαλίδου.

«Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη την ελεημοσύνη μας αλλά την αρωγή μας για να προχωρήσουν!» κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΡΑΝ
Ιράν: Ο αποκλεισμός «ισοδυναμεί με πόλεμο» - «Τέχνασμα» η παράταση της ανακωχής
Ιράν για την παράταση της εκεχειρίας: «Ώρα να πάρουμε την πρωτοβουλία» – «Τέχνασμα» η παράταση της ανακωχής
Ιράν: Ο αποκλεισμός «ισοδυναμεί με πόλεμο» - «Τέχνασμα» η παράταση της ανακωχής