panelladikes
Η ποσόστωση διορθώθηκε για το 4ο πεδίο, όχι όμως και για το 3ο - Επιστολή μητέρας υποψηφίου

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ Παιδείας,

παρακολουθώντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών διαπιστώσαμε ότι διορθώσατε την αδικία της ποσόστωσης των υποψηφίων στο 4ο πεδίο όχι όμως και στο 3ο, όπου η αδικία ήταν μεγαλύτερη. Γιατί αυτή η μονομερής αντιμετώπιση ; Κατανοούμε ότι μπορεί να υπάρχει προβληματισμός για τυχόν αντιδράσεις από υποψήφιους του 3ου πεδίου με το νέο σύστημα. Όποιος όμως υποστηρίζει το ΔΙΚΑΙΟ δεν προβληματίζεται, δεν έχει ενδοιασμούς, δεν φοβάται τίποτα . Η ιστορία του έθνους μας άλλωστε αυτό έχει αποδείξει διαχρονικά.

Με βάση τους πίνακες εισακτέων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο στις 6/08 σε ιατρική σχολή για παράδειγμα εισάγεται :

  • με το νέο σύστημα 1:14 υποψηφίους ενώ

  • με το παλαιό 1:32

  • ενώ αν γίνει διόρθωση και δοθούν τα σωστά ποσοστά σε ιατρική σχολή θα εισάγεται 1:16 υποψηφίους τόσο στο παλαιό σύστημα όσο και στο νέο που είναι ΔΙΚΑΙΟ και σύμφωνο με το άρθρο του Συντάγματος περί ίσων ευκαιριών για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εάν κάποιος υποψήφιος με το νέο σύστημα πιστεύει ότι αδικείται ύστερα από τέτοια διόρθωση , ας το αποδείξει με αριθμούς.

Ευελπιστώντας στην απόδοση δικαιοσύνης

Με εκτίμηση

Μητέρα υποψηφίου στο 3ο πεδίο με το παλαιό σύστημα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PROASTIAKOS
Συναγερμός στον Προαστιακό: Συνελήφθη 38χρονος - Έκλεψε καλώδιο 100 μέτρων
Συνελήφθη 38χρονος που έκλεψε καλώδιο 100 μέτρων του Προαστιακού θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και συρμών
Συναγερμός στον Προαστιακό: Συνελήφθη 38χρονος - Έκλεψε καλώδιο 100 μέτρων