Μαθητές Εσπερινού ΕΠΑΛ: Ζητάμε ίσες ευκαιρίες για όλους
Επιστολή μαθητών από το 1ο εσπερινό ΕΠΑΛ Αχαρνών

Αξιότιμη κ. Υπουργέ

Έχοντας ολοκληρώσει με πολύ κόπο την φοίτηση μας (για άλλους τριετής και για άλλους τετραετής) στο 1ο  Εσπερινό ΕΠΑΛ Αχαρνών - Νεάπολης, οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμενοι και με οικογενειακές υποχρεώσεις, επιλέξαμε να διεκδικήσουμε το ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΣΕΩΝ 1% (επιπλέον του αριθμού εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση).

Το άγχος και η αγωνία μας δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Αυτό όμως είναι κοινό για όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Δυστυχώς, αυτό που όμως δεν είναι κοινό  φέτος,  είναι  το γεγονός ότι συναγωνιστήκαμε τελειόφοιτοι της Δ'  και  Γ’ τάξης  για τον ίδιο αριθμό θέσεων. Αυτό οφείλετε στην αλλαγή των εσπερινών από τετραετή σε τριετή, επομένως είμαστε η μοναδική χρονιά στην οποία  διεκδικούμε το μισό ποσοστό από ότι άλλες χρονιές!

Αναγνωρίζουμε το έργο σας αυτή τη δύσκολη χρονιά καθώς και τις προσπάθειες σας για ίσες ευκαιρίες σε όλους. Αυτό είναι που ζητάμε και εμείς. Ίσες ευκαιρίες με τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες χρονιές, δηλαδή ποσοστό 1% για τη Γ’ τάξη και 1% για τη Δ΄ τάξη.                      

Με εκτίμηση,

Τσεκούρας Σ.

Λέκκας Γ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα