Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αίτημα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Κρήτης

Μετά από σειρά παρεμβάσεων του γονεϊκού και εκπαιδευτικού κινήματος για το ζήτημα της εξέτασης των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στον τόπο κατοικίας των μαθητών, καθώς και τη συμπόρευση στο αίτημα αυτό των Προϊσταμένων Εκπαίδευσης Κρήτης, το Υπουργείο δεν έχει λάβει καμία απόφαση για να μας δικαιώσει.

Μάλιστα είναι σε πλήρη αντίθεση η πάγια τακτική του για το θέμα αυτό με την εισήγηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, αλλά και της Ολομέλειας των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης) που με επιστολή της  συντάσσεται ομόφωνα με το αίτημα να εξεταστούν τα ειδικά μαθήματα σε τοπικό επίπεδο.

Θεωρούμε ότι η αναγνώριση του δίκαιου αιτήματος μας από τον ίδιο τον φορέα συντονισμού και παρακολούθησης της εφαρμογής της εκπαιδευτικής πολιτικής για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δηλώνει την αναγκαιότητα να μπει τέλος στην άδικη και άνιση τακτική του Υπουργείου που εξοντώνει τα παιδιά μας και δεν έχει κανένα παιδαγωγικό υπόβαθρο.

Ηράκλειο, 4/6/2020

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλήνιες: Οι τελευταίες οδηγίες για την Ιστορία, την Φυσική και την Οικονομία που εξετάζονται σήμερα Δευτέρα
Πανελλήνιες 2026: Πέφτει σήμερα η αυλαία για τους υποψηφίους των ΓΕΛ – Η τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν τις βαθμολογίες
Πανελλήνιες: Οι τελευταίες οδηγίες για την Ιστορία, την Φυσική και την Οικονομία που εξετάζονται σήμερα Δευτέρα