Μαθητής Γ' Λυκείου
Με άγχος αντιμετωπίζουν οι μαθητές την αβεβαιότητα

Στον αυτονόητο χαρακτήρα του μέτρου της μείωσης της ύλης στάθηκε ο μαθητής Γ΄Λυκείου Θάνος Παπαδογιάννης, τονίζοντας πως προσφέρει μια σχετική ανακούφιση στους μαθητές που εκτός από το δεδομένο άγχος των Πανελλαδικών, είχαν να αντιμετωπίσουν και την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε το ξέσπασμα της επιδημίας.

«Είναι αρκετά αγχωτικό, θα ήταν προτιμότερο να γίνουν κοντά στις ημερομηνίες που γίνονταν και τα προηγούμενα χρόνια, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, δήλωσε στο OPEN σχετικά με τον χρόνο πραγματοποίησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Δήλωσε δε πως το ενδεχόμενο παράτασης αυξάνει την αγωνία των μαθητών, οι οποίοι αγωνιούν για τις εξετάσεις.

Ο μαθητής σημείωσε, δε, πως τα ηλεκτρονικά μαθήματα προσθέτουν μεγαλύτερη κούραση στους μαθητές. «Τα μάτια μου είναι κόκκινα, με πιάνει πονοκέφαλος», παραπονέθηκε σχετικά.

«Υπάρχουν συμμαθητές μου που δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό», δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή των μαθητών στη σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλίας, καθώς από τους 20 μαθητές στην τάξη απουσιάζουν μόνιμα οι 2.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Καστανίδης
Καστανίδης για την παραίτηση από ΠΑΣΟΚ: «Απειλούσαν μέχρι και οργανώσεις για να μην με προσκαλούν ως ομιλητή»
Χάρης Καστανίδης: «Φεύγω από το κόμμα Ανδρουλάκη, όχι από το ΠΑΣΟΚ»
Καστανίδης για την παραίτηση από ΠΑΣΟΚ: «Απειλούσαν μέχρι και οργανώσεις για να μην με προσκαλούν ως ομιλητή»