Πανελλαδικές - Πρόταση για διαδικτυακή ψηφοφορία
Επιστολή-πρόταση μαθητή της Γ΄Λυκείου

Χαιρετώ κυρίως τους μαθητές της Γ λυκείου και όσους άλλους διαβάζεται αυτή την στιγμή αυτό το γράμμα.

Είμαι μαθητής και εγώ της Γ λυκείου και έχω σκοπό να πετύχω. Ξέρω ότι οι καταστάσεις που ζούμε δεν μας επιτρέπουν την ομαλή μας μετάβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης γνωρίζω και συμμερίζομαι την αγωνία των υποψηφίων σχετικά με την εξεταστέα ύλη σχετικά με το άγχος για το πότε θα διεξαχθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις. Ωστόσο δεν είναι αυτός σκοπιές του μηνύματος μου. 

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να προτείνω σε όλους τους μαθητές εκεί έξω της γενιάς του 2002 αν θα ήθελαν να αναλάβουμε δράση μέσα από τα σπίτια μας βέβαια. Θα ήθελα αν γίνεται σε αυτό να είμαστε όλοι μαζί ίσως μια ψηφοφορία στο avazz να μας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσουμε την δική μας φωνή σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Γιατί λοιπόν η εισαγωγή μας να μην γίνει σύμφωνα με το σύστημα της Γαλλίας που θα ισχύσει φέτος. Είμαστε μαζί σε όλα και προτείνω την ψηφοφορία και την συμμετοχή όλων των μαθητών σε αυτή.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή.

σχετικά άρθρα

Για την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο
Για την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο
Το ζητούμενο δεν είναι να κατηγοριοποιήσουμε σχολεία, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σκοπός δεν είναι να δημιουργήσουμε σχολεία αρίστων, αλλά άριστα...
Για την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο