Εισαγωγή στα ΑΕΙ: Θα προσμετράται η βαθμολογία όλων των τάξεων του Λυκείου
Αλλαγές στο Λύκειο: Συνυπολογισμός βαθμολογίας από την Α' Λυκείου, Τράπεζα Θεμάτων, Αποκατάσταση Μαθημάτων Γενικής Παιδείας

Σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν τους μαθητές που φοιτούν ήδη στη Β΄Λυκείου εξήγγειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη στο κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα».

Συγκεκριμένα, η ηγεσία του υπ. Παιδείας δρομολογεί την επαναφορά της Τράπεζας Θεμάτων από την σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α' Λυκείου και σταδιακά τα επόμενα χρόνια και για τις υπόλοιπες τάξεις. Μάλιστα, το υπ. Παιδείας εξετάζει τεχνικές βελτιώσεις ώστε να αντιμετωπιστούν αδυναμίες του παλαιού συστήματος και να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Επίσης, αναμένεται να ισχύσει ο συνυπολογισμός της βαθμολογίας, με αυξανόμενη διαβάθμιση ανά τάξη, των τριών τάξεων του Λυκείου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητές με ελληνική σημαία κοιτάνε πινακίδα που γράφει ζήτω η 25η Μαρτίου
Σαν να ‘τανε το ΄21…
Το ’21 θα έρχεται πάντα μέσα και έξω από τα σχολεία μας να μας καλεί σε γιορτή αλλά και να μας αναθερμαίνει την μνήμη
Σαν να ‘τανε το ΄21…
ΓΕΛ Αξιού «School4all»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Δράση ευαισθητοποίησης από το ΓΕΛ Αξιού στο πλαίσιο του προγράμματος «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»