Thumbnail
Παπανούτσος στην έκθεση

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για το 2016 ξεκίνησαν σήμερα 16 Μάη με τους υποψήφιους να εξετάζονται στο γενικό μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Τα θέματα, οι εκτιμήσεις και οι προτεινόμενες απαντήσεις θα τα δείτε πρώτοι στο παρόν άρθρο. 

Το alfavita.gr όπως κάθε χρόνο βρίσκεται κοντά στον υποψήφιο, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Μείνετε συντονισμένοι πατώντας ανανέωση στο άρθρο (F5) θα εμφανιστούν τα Θέματα και τα Link που θα οδηγούν στις προτεινόμενες λύσεις από τους συνεργάτες του alfavita.

Οδηγός Σπουδών και Επαγγέλματος 2016 του Χρήστου Κάτσικα

(UPD)

Το κείμενο της ΕΚΘΕΣΗΣ είναι παράγραφοι από το βιβλίο "Πρακτική φιλοσοφία" του Παπανούτσου

Το θέμα είναι: "Τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας"

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2025: Νέα πανωλεθρία για τα επτά Τμήματα Φυσικής

Μια πικρή «ιστορία» των Πανελληνίων εξετάσεων

«Οικογενειακή» υπόθεση οι Πανελλαδικές 2025: Αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη κατακτούν μαζί την Ιατρική του ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελάφια
Τα ελάφια της Νάρα: Πώς η ανθρώπινη παρουσία τα ωφελεί
Σε πολλές χώρες, η αυξημένη τουριστική κίνηση προκαλεί προβλήματα και οι αρχές προσπαθούν να την περιορίσουν με αυστηρά μέτρα. Στη Νάρα της Ιαπωνίας,...
Τα ελάφια της Νάρα: Πώς η ανθρώπινη παρουσία τα ωφελεί
βιβλία
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
«Υπέρ» ή «κατά», «εναντίον» ή «έναντι», «προτού» ή «πριν»; Μικρές γλωσσικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στον σωστό λόγο.
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
μπριζολα
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση
Η κλασική μπριζόλα ανανεώνεται με τη γλυκόξινη ισορροπία του βαλσαμικού και τη φρεσκάδα των ντοματινιών, σε ένα πιάτο που εντυπωσιάζει
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση