Απάντηση της ΔΗΣΥ σε καταγγελία της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών)
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχετικά με τον ορισμό προεδρείου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους… τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα…

Για άλλη μια φορά σε «διάσταση» με την αλήθεια!!

 

Σε απάντηση της εκτός τόπου και χρόνου και σε πλήρη διάσταση με την αλήθεια ανακοίνωσης της ΑΣΕ-ΠΑΜΕ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Χαλκίδας, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δηλώνει τα ακόλουθα:

  • Η πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης, της ΔΗΣΥ Χαλκίδας, για την συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, ήταν διαπαραταξιακό αναλογικό Προεδρείο. Η Παράταξη της ΑΣΕ, η οποία ήταν τρίτη δύναμη, έθεσε υποψηφιότητα μόνο για τη θέση του Αντιπροέδρου(!!), την οποία όμως διεκδίκησε και κατέλαβε η ΔΑΚΕ ως δεύτερη σε δύναμη Παράταξη. Στη συνέχεια η ΑΣΕ αρνήθηκε να καταθέσει υποψηφιότητα για οποιοδήποτε άλλο αξίωμα και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως ντροπή προχώρησε σε καταγγελία δήθεν αποκλεισμού της!!

  • Η Παράταξη της ΔΗΣΥ Χαλκίδας, η οποία όλα τα χρόνια είναι πρώτη δύναμη στον Σύλλογο Χαλκίδας, όσες φορές η ΑΣΕ διεκδίκησε αξίωμα του προεδρείου, δεν έβαλε κανένα απολύτως εμπόδιο.

  • Η απαίτηση της ΑΣΕ, ενώ είναι τρίτη δύναμη, να επιλέξει ουσιαστικά αξίωμα πριν από τη δεύτερη παράταξη (ΔΑΚΕ), είναι αντιδεοντολογική και δεν ευθυγραμμίζεται με την βούληση των συναδέλφων όπως αυτή εκφράστηκε στην εκλογική διαδικασία!

  • Η δήθεν μομφή, πως η ΔΗΣΥ υπερασπίστηκε τις θέσεις της ΔΟΕ, δηλαδή του κλάδου, μπορεί να σταθεί ως καταγγελία μόνο στην μπερδεμένη συνδικαλιστική λογική της ΑΣΕ, στην οποία, σωστό είναι μόνο ότι υποστηρίζει το ΠΑΜΕ και θεωρεί πως οι αποφάσεις δεν μπορεί να παίρνονται από την πλειοψηφία αλλά από το Κόμμα!! Η άποψη περί Δημοκρατίας, των τελευταίων σε ολόκληρο τον κόσμο θαυμαστών του Στάλιν είναι μοναδική!

  • Το διαρκές «παραμύθιασμα» των εκπαιδευτικών, πως τάχα μπορεί να γίνει μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ενώ γνωρίζουν, ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Χώρας, δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως ο λαϊκισμός μπορεί άνετα να συνυπάρχει με το ψέμα, αρκεί να υπηρετείται το παραταξιακό – κομματικό συμφέρον! Οι δυνάμεις της συνδικαλιστικής ανευθυνότητας διατηρούν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να λένε ότι θέλουν… Τέτοια κατάντια!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών ΠΕ του Συλλόγου Χαλκίδας, αφήνει τους θιασώτες της οπισθοδρόμησης στον «δικό τους» κόσμο και ενωτικά, διεκδικητικά και αγωνιστικά παλεύει για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο.

 

Δημοκρατική Συνεργασία

Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Συλλόγου Χαλκίδας

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πληροφορική στο σχολείο
Συντονιστής χρήσης Τεχνητής Νοημοσύνης: Ο νέος ρόλος των εκπαιδευτικών στα σχολεία
Ποιοι εκπαιδευτικοί θα ορίζονται «Συντονιστές ΤΝ» και τι θα αναλαμβάνουν μέσα στα σχολεία
Συντονιστής χρήσης Τεχνητής Νοημοσύνης: Ο νέος ρόλος των εκπαιδευτικών στα σχολεία