Thumbnail
Καθηγητές κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον 15χρονο δράστη

Ένας μαθητής έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τρία άλλα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το πρωί σε σχολείο. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο ιδιωτικό λύκειο Notre-Dame-de-Toutes-Aides στη Νάντη της Γαλλίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πολλοί άνθρωποι φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από συμμαθητή τους. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη επιτόπου από την αστυνομία, αφού πρώτα ακινητοποιήθηκε από μέλος του προσωπικού του σχολείου.

Όπως μεταδίδει το Europe1, ο νεαρός κρατώντας μαχαίρι ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του σχολείου, όπου επιτέθηκε σε μία μαθήτρια έπειτα από διαπληκτισμό, και στη συνέχεια κατέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου τραυμάτισε τρεις ακόμη μαθητές.

Τον θάνατο της δευτεροετούς μαθήτριας και τον τραυματισμό δύο άλλων μαθητών, επιβεβαιώνει η Figaro.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;