Sweden-attack
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο φερόμενος δράστης, άνδρας, τραυματίστηκε, ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμα ακριβή αριθμό των θυμάτων

Σοκ προκάλεσε στη Σουηδία η επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε σχολείο στην πόλη Ορεμπρό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες άνθρωποι, σύμφωνα με αναφορές από σουηδικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο φερόμενος δράστης, άνδρας, τραυματίστηκε, ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμα ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Η επίθεση, η οποία έγινε σε συγκρότημα σχολείων, αντιμετωπίζεται ως σοβαρό περιστατικό και η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η κατάσταση των τραυματιών παραμένει ασαφής, ενώ η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προσφέρει στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!