Γάμος - Νιόπαντρο ζευγάρι
Παντρεύτηκε... 53 φορές μέσα σε 43 χρόνια και πλέον δηλώνει χαρούμενος με την 53η σύζυγό του και δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί

Γάμο 53 φορές έκανε 63χρονος Σαουδάραβα, ο οποίος -όπως φαίνεται- έψαχνε την πραγματική αγάπη!

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει παντρευτεί 53 φορές τα τελευταία 43 χρόνια, επιδιώκοντας να βρει γαλήνη και σταθερότητα στη ζωή του.

Ο λόγος για τον 63χρονο (σήμερα) Αμπού Αμπντουλάχ, όπως είναι γνωστός, ο οποίος δηλώνει πως οι διαδοχικοί γάμοι του δεν είχαν ως μοναδικό κίνητρο… την προσωπική του ευχαρίστηση, αλλά αποτελούσαν μια βαθιά αναζήτηση για αρμονία και ισορροπία.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 20 ετών

Σε συνέντευξή του σε σαουδαραβικό μέσο, ο Αμπντουλάχ εξήγησε ότι ο πρώτος του γάμος έγινε όταν ήταν 20 ετών με μια γυναίκα έξι χρόνια μεγαλύτερή του.

Αρχικά, δεν σκεφτόταν να παντρευτεί ξανά, καθώς ήταν ικανοποιημένος με την οικογένειά του. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, οι διαφωνίες με τη σύζυγό του τον οδήγησαν να παντρευτεί ξανά στην ηλικία των 23 ετών. Μάλιστα, ενημέρωσε τη σύζυγό του για την απόφασή του, ελπίζοντας ότι η νέα σχέση θα αποκαθιστούσε την οικογενειακή ισορροπία.

Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρευαν, οπότε χώρισε την πρώτη και τη δεύτερη σύζυγό του και στη συνέχεια έκανε το ίδιο με την τρίτη και την τέταρτη, καθώς είχαν αρχίσει και αυτές να τσακώνονται. Όμως η προσπάθειά του για σταθερότητα συνεχίστηκε.

Υποστήριξε μάλιστα, ότι ο λόγος για τους πολλαπλούς γάμους ήταν η αναζήτησή του για μια γυναίκα που θα μπορούσε να τον κάνει ευτυχισμένο, τονίζοντας ότι προσπαθούσε να είναι δίκαιος με όλες τις γυναίκες του.

Ο 65χρονος δήλωσε στην αραβική εφημερίδα Sabq ότι μέχρι στιγμής έχει παντρευτεί συνολικά 53 γυναίκες, με τον πιο σύντομο γάμο του να είναι μόλις μία νύχτα.

Ωστόσο, επέμεινε ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν αστείο – ήταν όλοι παραδοσιακοί γάμοι. Προφανώς, το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν να βρει μια γυναίκα που θα τον έκανε ευτυχισμένο στη ζωή του, αλλά οι γάμοι του συνεχώς αποτύγχαναν και η αναζήτησή του κατέληγε μάταιη.

Οι περισσότερες από τις συζύγους του ήταν από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο, είχε παντρευτεί και μερικές ξένες γυναίκες κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών του ταξιδιών στο εξωτερικό.

Η ιστορία του Αμπού Αμπντουλάχ έγινε πάντως viral, πυροδοτώντας μια έντονη συζήτηση μεταξύ εκείνων που τον επαινούν για τον περιπετειώδη τρόπο ζωής του και εκείνων που θεωρούν λάθος αυτό, (κατα)κρίνοντας τις (ομολογουμένως πολλές) επιλογές του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιραν
Πένθος στο Ιράν: Στους δρόμους χιλιάδες πολίτες για την κηδεία των 168 μαθητών
Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Μινάμπ, στο νότιο Ιράν, όταν το δημοτικό σχολείο Shajare Tayyiba επλήγη από πυρά
Πένθος στο Ιράν: Στους δρόμους χιλιάδες πολίτες για την κηδεία των 168 μαθητών
asoee.jpg
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών «ανοίγει τις πόρτες» του στους μαθητές Λυκείου
Στόχος της εκδήλωσης είναι η πλήρης και ουσιαστική ενημέρωση των μαθητών της Γ’ Λυκείου και των υποψήφιων φοιτητών για τα Προπτυχιακά Προγράμματα...
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών «ανοίγει τις πόρτες» του στους μαθητές Λυκείου
Νηπιαγωγεία
Στο «στόχαστρο» νηπιαγωγεία στο Χαλάνδρι - Μέτωπο γονέων και εκπαιδευτικών ενάντια στις συγχωνεύσεις
SOS για τα νηπιαγωγεία του Χαλανδρίου - Εκπαιδευτικοί και γονείς ενώνουν τις φωνές τους κατά της υποβάθμισης
Στο «στόχαστρο» νηπιαγωγεία στο Χαλάνδρι - Μέτωπο γονέων και εκπαιδευτικών ενάντια στις συγχωνεύσεις