trump
Ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε 47ος Πρόεδρος - «Η χρυσή εποχή της Αμερικής ξεκινά», δήλωσε στην πρώτη του ομιλία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε τα καθήκοντα του 47ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, δήλωσε ότι «η χρυσή εποχή της Αμερικής αρχίζει τώρα», δεσμευόμενος να επαναφέρει την παγκόσμια ισχύ και τον σεβασμό προς τη χώρα. «Η Αμερική θα γίνει ξανά μια ισχυρή και αξιοζήλευτη δύναμη. Θα βάλω την Αμερική πρώτη σε κάθε απόφαση της διακυβέρνησής μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε να προωθήσει ένα έθνος περήφανο, ευημερούν και ελεύθερο, προσθέτοντας ότι «η Αμερική σύντομα θα είναι μεγαλύτερη, πιο ισχυρή και εξαιρετική από ποτέ».

Αναφερόμενος σε ζητήματα δικαιοσύνης, υποσχέθηκε να τερματίσει την «εκμετάλλευση του Υπουργείου Δικαιοσύνης», υποστηρίζοντας ότι «η ζυγαριά της δικαιοσύνης θα επανέλθει σε ισορροπία».

Μιλώντας για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, υπογράμμισε ότι σώθηκε χάρη στη θεία παρέμβαση. «Ένας ένοπλος με πυροβόλησε στο αυτί, αλλά με έσωσε ο Θεός», δήλωσε, εκφράζοντας την πίστη του σε μια νέα εποχή εθνικής επιτυχίας.

Ολοκληρώνοντας, τόνισε ότι «μια παλίρροια αλλαγής σαρώνει τη χώρα», εκφράζοντας αισιοδοξία για το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών υπό την ηγεσία του.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Νέο λουκέτο στα σχολεία- Αναστέλλεται η λειτουργία 83 Νηπιαγωγείων και Δημοτικών στη Θεσσαλία
Αναστολή λειτουργίας 74 Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στην ΠΔΕ Θεσσαλίας και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κατά το σχολικό έτος...
Νέο λουκέτο στα σχολεία- Αναστέλλεται η λειτουργία 83 Νηπιαγωγείων και Δημοτικών στη Θεσσαλία