Εξακολουθεί να καίει η φωτιά στην Κορινθία για ακόμα μία μέρα, ενώ η κατάσταση χαρακτηρίζεται «πολύ δύσκολη».
Πολλές εστίες
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία «δεν υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο αλλά οι δυνάμεις καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές διάσπαρτες εστίες». Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις με 490 πυροσβέστες, 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 159 οχήματα.
Τα μέτωπα εντοπίζονται σε Σοφιανά, Σπατανέϊκα, Ψαθοχώρι, Ευρωστίνα και Μαύρο Όρος που είναι και τα πιο δύσκολα, όπως δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με τη φωτιά στην Κορινθία, δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμαζόμαστε στην Πελοπόννησο», είπε ο υπουργός. Ο κ. Κικίλιας συνέστησε «ψυχραιμία, υπομονή και σκληρή δουλειά».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom