Φρίκη: 15χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία από καλώδια και αποκεφαλίστηκε
Τα καλώδια υψηλής τάσης έστελναν ηλεκτρισμό στο σώμα της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια έφηβη από τη Γουατεμάλα, όταν ήρθε σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από το ρεύμα, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Η Débora Rebeca Xi Artola, 15 ετών, βρισκόταν στην ταράτσα ενός κτιρίου στη συνοικία El Centro της Alta Verapaz όταν πέθανε με τραγικό τρόπο.

Η έφηβη φαίνεται ότι δεν παρατήρησε τα καλώδια γύρω της και υπέστη ηλεκτροπληξία όταν τα άγγιξε κατά λάθος, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ισπανόφωνη εφημερίδα El Heraldo. γείτονες ισχυρίστηκαν ότι μια ομάδα εφήβων εξασκούσε χορευτικές κινήσεις στην ταράτσα όταν η Débora γλίστρησε και πιάστηκε στα καλώδια.

Τα καλώδια υψηλής τάσης έστελναν ηλεκτρισμό στο σώμα της Débora, κάτι που οδήγησε στον αποκεφαλισμό της, σύμφωνα με τα Μέσα El Heraldo και Televisión Azteca.

Στη συνέχεια η σορός της έπεσε από τα 6 μέτρα στο έδαφος.

Η μητέρα της 15χρονης, τίμησε την κόρη της με πολλές συναισθηματικές αναρτήσεις στο Facebook, συμπεριλαμβανομένης μιας με μια φωτογραφία της από την quinceañera της τον Μάρτιο, σύμφωνα με τη New York Post.

«Σε αγαπώ για πάντα. Πριγκίπισσα μου», έγραψε, και σε άλλη ανάρτηση έγραψε ότι η κόρη της ήταν η «πρώτη και μεγάλη της αγάπη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αριστοτέλειο-πανεπιστήμιο-θεσσαλονίκη
ΑΠΘ: Στη Σχολή Πολέμου μεταφέρθηκε το πολεμικό συνέδριο κάτω από τις αντιδράσεις των φοιτητών - Κινητοποίηση αύριο στις 9π.μ.
Κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στο συνέδριο «Οικονομία του Πολέμου»
ΑΠΘ: Στη Σχολή Πολέμου μεταφέρθηκε το πολεμικό συνέδριο κάτω από τις αντιδράσεις των φοιτητών - Κινητοποίηση αύριο στις 9π.μ.
Νοσοκομείο
«Ταινία τρόμου» στον Ερυθρό Σταυρό: Ασθενής έλουσε με ούρα το προσωπικό – συνελήφθη νοσηλεύτρια
Σοβαρό επεισόδιο βίας στα επείγοντα, με καταγγελίες για παραβατική συμπεριφορά ασθενούς και εξοργιστική κατάληξη για τους υγειονομικούς
«Ταινία τρόμου» στον Ερυθρό Σταυρό: Ασθενής έλουσε με ούρα το προσωπικό – συνελήφθη νοσηλεύτρια
natsios
Ο Νατσιός συνεχάρη την Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - Τι είπε για την περίπτωση συνεργασίας μαζί της
Ο Νατσιός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θέση της κ. Καρυστιανού, σημειώνοντας ότι φαίνεται να συγκλίνει με τις θέσεις της «Νίκης»
Ο Νατσιός συνεχάρη την Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - Τι είπε για την περίπτωση συνεργασίας μαζί της