Κόσμος 0

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλήτρια κατέρρευσε μόλις βγήκε από την πισίνα

ολυμπιακοι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση η αθλήτρια

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς κατέρρευσε η 21χρονη Σλοβάκα αθλήτρια Ταμάρα Ποτότσκα.

Η 21χρονη αγωνίστηκε σε σειρά των 200 μέτρων ατομικής μεικτής γυναικών και κατέλαβε την έβδομη θέση. Λίγα λεπτά αργότερα, αφού βγήκε από το νερό φαίνεται να καταρρέει και στη συνέχεια η ιατρική ομάδα έπεσε πάνω της για τις πρώτες βοήθειες.

Ο υπεύθυνος ενημέρωσης επιβεβαίωσε ότι η Ποτόκα είχε τις αισθήσεις της και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος