gynaikoktonia
Άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του και να δήλωσε μετά την εξαφάνισή της

Ένας Ιταλός οδηγός φορτηγού φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της για μήνες για να δείξει ότι ήταν ζωντανή.  

Η 42χρονη Francesca Deidda εξαφανίστηκε πριν από δυο μήνες από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι, στη νότια Σαρδηνία και οι ερευνητές πιστεύουν ότι τη σκότωσε ο σύζυγός της, ο 43χρονος Igor Sollai, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την τελευταία φορά που εθεάθη η Deidda, φέρεται να εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της που έλεγαν στους φίλους και την οικογένειά της ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μακριά λόγω της διακοπής της σχέσης της.

Την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας δήλωσε στις Αρχές ο αδερφός της και ένας συνεργάτης της. Όταν ο Sollai ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί δεν ανέφερε την εξαφάνιση της γυναίκας του, ισχυρίστηκε ότι ήταν επειδή το είχε κάνει ήδη ο αδελφός της. Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα την αυτοκτονία και εστίασε την έρευνά της στη σχέση της Deidda με τον σύζυγό της. Τελικά ο Sollai συνελήφθη με κατηγορίες για φόνο την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή. 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ο δικηγόρος του, Carlo Demurtas, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε στοιχεία που να λένε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή έστειλε το email».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ντομάτες: Πού πρέπει να τις αποθηκεύετε για να διατηρούνται φρέσκες και νόστιμες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
Ποιοι φοιτητές διαγράφονται και ποιοι παραμένουν;
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών
Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 έως την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών
ζαχαρακη
Η παιδεία στο προσκήνιο: Ημερίδα με τη συμμετοχή της Σοφίας Ζαχαράκη στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου
Ημερίδα για το μέλλον της Παιδείας στη Θεσσαλονίκη – Συμμετέχει η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη
Η παιδεία στο προσκήνιο: Ημερίδα με τη συμμετοχή της Σοφίας Ζαχαράκη στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου