woman_hospital
Σοκ προκαλούν τα όσα βίωσε μία 36χρονη

Η 36χρονη (σήμερα) Aimee Copeland, πριν μερικά χρόνια κόλλησε ένα σπάνιο βακτήριο που κατέστρεψε τα άκρα της, ύστερα από ατύχημα που είχε στο κολύμπι.

Πώς έγιναν όλα

Ήταν Μάιος του 2012, όταν η άτυχη γυναίκα τελείωνε τη δουλειά και αποφάσισε να πάει με τις φίλες της για μπάνιο σε ένα κοντινό ποτάμι.

Εκεί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο zip-line και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν. Όταν έφτασε η σειρά της Aimee, το σχοινί κόπηκε και εκείνη έπεσε πάνω σε βράχια, με αποτέλεσμα να σκίσει βαθιά το πόδι της.

Η 24χρονη τότε Aimee κόλλησε ένα σπάνιο βακτήριο που άρχισε να της «τρώει» χέρια και πόδια, με τους γιατρούς να προχωρούν άμεσα στον ακρωτηριασμό και των τεσσάρων άκρων της.

Καθημερινές ήταν οι δυσκολίες

Για χρόνια αντιμετώπιζε καθημερινές δυσκολίες και ψυχολογικά προβλήματα λόγω της κατάστασης της υγείας της, μέχρι που το 2015 γνώρισε σε εφαρμογή τον Stephen Mercier. «Είχαμε ταίριασμα 95%. Ήταν ο άντρας των ονείρων μου και εγώ η γυναίκα της ζωής του», είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Έκτοτε, έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν το 2021, ενώ η Aimee Copeland τελείωσε το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, ενώ απέκτησε άδεια θεραπεύτριας και ίδρυσε το Ίδρυμα Aimee Copeland, μια ΜΚΟ που βοηθάει άτομα με αναπηρία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλιουπολη
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πατέρας καταγγέλλει λανθασμένη ενημέρωση για το παιδί του
Αναστάτωση και οδύνη από την πτώση δύο 17χρονων – Λάθος ειδοποίηση οδήγησε οικογένεια στο νοσοκομείο
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πατέρας καταγγέλλει λανθασμένη ενημέρωση για το παιδί του
θρανια
Για τις Πανελλήνιες ρε γαμώτο;
«Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι ανάγκη αυτή τη στιγμή να αλλάξουν νοοτροπία και να δουν με άλλο μάτι την γνωστική εξέλιξη των παιδιών»
Για τις Πανελλήνιες ρε γαμώτο;