woman_hospital
Σοκ προκαλούν τα όσα βίωσε μία 36χρονη

Η 36χρονη (σήμερα) Aimee Copeland, πριν μερικά χρόνια κόλλησε ένα σπάνιο βακτήριο που κατέστρεψε τα άκρα της, ύστερα από ατύχημα που είχε στο κολύμπι.

Πώς έγιναν όλα

Ήταν Μάιος του 2012, όταν η άτυχη γυναίκα τελείωνε τη δουλειά και αποφάσισε να πάει με τις φίλες της για μπάνιο σε ένα κοντινό ποτάμι.

Εκεί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο zip-line και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν. Όταν έφτασε η σειρά της Aimee, το σχοινί κόπηκε και εκείνη έπεσε πάνω σε βράχια, με αποτέλεσμα να σκίσει βαθιά το πόδι της.

Η 24χρονη τότε Aimee κόλλησε ένα σπάνιο βακτήριο που άρχισε να της «τρώει» χέρια και πόδια, με τους γιατρούς να προχωρούν άμεσα στον ακρωτηριασμό και των τεσσάρων άκρων της.

Καθημερινές ήταν οι δυσκολίες

Για χρόνια αντιμετώπιζε καθημερινές δυσκολίες και ψυχολογικά προβλήματα λόγω της κατάστασης της υγείας της, μέχρι που το 2015 γνώρισε σε εφαρμογή τον Stephen Mercier. «Είχαμε ταίριασμα 95%. Ήταν ο άντρας των ονείρων μου και εγώ η γυναίκα της ζωής του», είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Έκτοτε, έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν το 2021, ενώ η Aimee Copeland τελείωσε το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, ενώ απέκτησε άδεια θεραπεύτριας και ίδρυσε το Ίδρυμα Aimee Copeland, μια ΜΚΟ που βοηθάει άτομα με αναπηρία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο
Σοφία Ζαχαράκη: Με ευθύνη και συνεννόηση χτίζουμε τα νέα γερά θεμέλια του Λυκείου-Το Εθνικό Απολυτήριο
Στη βάση των μαθητών το νέο Λύκειο: Η Ζαχαράκη ανοίγει τον Εθνικό Διάλογο για το Εθνικό Απολυτήριο και τις αλλαγές στις Πανελλαδικές
Σοφία Ζαχαράκη: Με ευθύνη και συνεννόηση χτίζουμε τα νέα γερά θεμέλια του Λυκείου-Το Εθνικό Απολυτήριο
μαθητής
«Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;»: Καταγγελία για λεκτική προσβολή μαθητών σε λύκειο
Υπό εξέταση από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αναφορές για ψυχολογική πίεση και προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος μαθητών Α’ Λυκείου κατά τη διάρκεια...
«Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;»: Καταγγελία για λεκτική προσβολή μαθητών σε λύκειο