agrotes trakter
INTIME/Δελτίο τύπου / POOL
Το μπλοκάρισμα έγινε μετά από μια εβδομάδα διαδηλώσεων χιλιάδων αγροτών

Εντολές από κυβερνήσεις κρατών δέχεται και εκτελεί πλέον το Twitter, καθώς σήμερα μπλόκαρε λογαριασμούς και αναρτήσεις που συνδέονται με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των αγροτών για τις χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων τους στην Ινδία.

Η πλατφόρμα δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για το μπλοκάρισμα των λογαριασμών, αλλά υποστήριξε ότι διαφωνεί με την κίνηση αυτή και ότι συνιστά περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης.

«Θα κατεβάσουμε αυτούς τους λογαριασμούς και τις αναρτήσεις μόνο στην Ινδία. Ωστόσο, διαφωνούμε με αυτές τις ενέργειες και υποστηρίζουμε ότι η ελευθερία της έκφρασης θα πρέπει να εφαρμόζεται και σε αυτές τις αναρτήσεις», έγραψε σε ανάρτησή της η αρμόδια διεύθυνση του Χ χωρίς να κατονομάζει τους λογαριασμούς.

Η ανακοίνωση γίνεται έπειτα από μια εβδομάδα διαδηλώσεων χιλιάδων Ινδών αγροτών, οι οποίοι έχουν καταλύσει 200 χιλιόμετρα βόρεια από το Δελχί αφότου η αστυνομία εμπόδισε την πορεία τους προς την πρωτεύουσα και έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον του πλήθους που επιχείρησε να προχωρήσει. Η εφημερίδα Hindustan Times έγραψε ότι οι «έκτακτες» εντολές για μπλοκάρισμα των λογαριασμών δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την κυβέρνηση και αφορούν λογαριασμούς κάποιων αγροτικών οργανώσεων και υποστηρικτών τους.

Τα υπουργεία Εσωτερικών Υποθέσεων και Τεχνολογίας της Πληροφορίας δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα να σχολιάσουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Επανέρχεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα το αγαπημένο μάθημα των μαθητών με νέα θεματική

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόστιμο των 420 εκ. ευρώ είναι ο μισός 13ος μισθός των δημοσίων υπαλλήλων»
420 εκατ. ευρώ πρόστιμο: Η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ — Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει συγκάλυψη και διαφθορά
Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόστιμο των 420 εκ. ευρώ είναι ο μισός 13ος μισθός των δημοσίων υπαλλήλων»
Παιδιά στη Γάζα
«Όχι στο ξέπλυμα της πολιτικής των δολοφόνων»: Καταγγελία κατά της ΔΑΚΕ για στήριξη στην κυβερνητική γραμμή
«Να σταματήσει κάθε εμπλοκή – Λευτεριά στην Παλαιστίνη»: Σφοδρή επίθεση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στη ΔΑΚΕ και στην κυβερνητική...
«Όχι στο ξέπλυμα της πολιτικής των δολοφόνων»: Καταγγελία κατά της ΔΑΚΕ για στήριξη στην κυβερνητική γραμμή
ASEP diorismoi
ΑΣΕΠ για 1Γ/2025: Oι τελευταίες ερωτήσεις του 2ου γραπτού διαγωνισμού
ΑΣΕΠ για 1Γ/2025: Οι ερωτήσεις εξέτασης γνώσεων - Μόνο για τους υποψήφιους που θα λάβουν μέρος στη γραπτή εξέταση από 15 έως 27 Ιουλίου
ΑΣΕΠ για 1Γ/2025: Oι τελευταίες ερωτήσεις του 2ου γραπτού διαγωνισμού