Εφιάλτης σε λούνα παρκ: Δέντρο έπεσε πάνω σε τρενάκι
Τρόμος σε λούνα παρκ στην Ισπανία

Τραυματίστηκαν 14 άτομα, οι δύο εξ αυτών σοβαρά, όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ στο PortAventura στην Ταρραγόνα, στην ανατολική Ισπανία.

«Σήμερα το πρωί, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων… σημειώθηκε ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε ένα δέντρο, που έπεσε κοντά στο τρενάκι Tomahawk», ανέφερε το θεματικό πάρκο, ιδιαίτερα δημοφιλές για τους τουρίστες στο Κόστα Ντοράντα της Ισπανίας.

«Ορισμένα από τα κλαδιά χτύπησαν επισκέπτες που έκαναν βόλτα με το τρενάκι», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σε σοβαρή κατάσταση 2 τραυματίες

Οι υπηρεσίες εκτάκτων βοηθειών της Καταλονίας έκαναν γνωστό πως παρείχαν βοήθεια σε 14 ανθρώπους. Δύο που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκαν σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία. Τρεις άνθρωποι με λιγότερο σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα