λουνα παρκ
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 19χρονη που βρισκόταν και εκείνη στην κούνια

Μια τραγωδία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8) σε λουνά παρκ στη Γαλλία όταν ένας έφηβος σκοτώθηκε και μία 19χρονη τραυματίστηκε βαριά, όταν έπεσαν από ύψος 60 μέτρων από ένα παιχνίδι και βρέθηκαν στο έδαφος.

Τα δύο νέα παιδιά ήταν σε μια κούνια όταν μια ριπή ανέμου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, παρέσυρε τα παιδιά την ώρα που αυτά ήταν στον αέρα. Το παιχνίδι έχει τους επιβάτες ξαπλωμένους, με τα κεφάλια προς τα εμπρός, ενώ δεν προστατεύονται από μπάρες. Απλώς φορούν κράνη και είναι δεμένοι με λουριά και στη συνέχεια απελευθερώνονται στο κενό με ταχύτητα 110 χλμ/ώρα.

Οι  δύο νέοι έπεσαν και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, κατά την πτώση τους παρασύρθηκαν από τον άνεμο και χτύπησαν σε αντικείμενα, πριν καταλήξουν στο έδαφος.  Η τραγωδία εκτυλίχτηκε στο πάρκο ψυχαγωγίας του Καπ Ντ’ Αγκντ, δυτικά του Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία και όπως όπως αναφέρει το BFMV πλέον η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Με δικαστική απόφαση έκλεισε το λούνα παρκ, ενώ θα πραγματογνώμονες θα διενεργήσουν έλεγχο για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ,τον Αύγουστο του 2019 σε άλλο ατύχημα στο ίδιο λούνα παρκ είχε τραυματιστεί στο κεφάλι ένας 50χρονος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα