Πυροβολισμοί σε γαμήλιο πάρτι: Γαμπρός σκότωσε τέσσερα άτομα και αυτοκτόνησε – Στους νεκρούς και η νύφη
Αδέσποτες σφαίρες χτύπησαν δύο καλεσμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πέθανε.- «Ήταν αρκετά μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή»

Ένας Ταϊλανδός παραθλητής και πρώην στρατιώτης πυροβόλησε τη γυναίκα του και άλλους τρεις προτού αυτοκτονήσει την ημέρα του γάμου του.

Όπως μεταδίδει το BBC, o Chaturong Suksuk, 29 ετών και η Kanchana Pachunthuek, 44, παντρεύτηκαν το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε απότομα από το γαμήλιο πάρτι και επέστρεψε με όπλο πυροβολώντας τη σύζυγό του, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδερφή της.

Αδέσποτες σφαίρες χτύπησαν δύο καλεσμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πέθανε.

Η αστυνομία είπε στο BBC ότι ο Chaturong «ήταν αρκετά μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή», αλλά το κίνητρό του παραμένει ασαφές. Είχε αγοράσει το όπλο νόμιμα πέρυσι, πρόσθεσαν.

Μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, επικαλούμενα όσα είπαν οι καλεσμένοι στο πάρτι στην αστυνομία, ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι. Λένε επίσης ότι ο Chaturong ένιωθε ανασφαλής για την ηλικιακή διαφορά με τη σύντροφό του.

Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι αυτά αποτελούν εικασίες, προσθέτοντας ότι είχε συγκεντρώσει στοιχεία και αναμένει να κλείσει την υπόθεση «σύντομα».

Το ζευγάρι είχε ζήσει μαζί για τρία χρόνια πριν παντρευτεί.

Ο Chaturong είχε κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Αγώνες Asean Para στην Ινδονησία πέρυσι. Πιστεύεται επίσης ότι ήταν στη λίστα των αθλητών που θα διαγωνιστούν στους Παγκόσμιους Αγώνες Abilitysport στην Ταϊλάνδη τον επόμενο μήνα.

Είχε χάσει το δεξί του πόδι, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία με την παραστρατιωτική δύναμη ελαφρού πεζικού, που περιπολεί τα σύνορα της Ταϊλάνδης.

Ενώ οι μαζικοί πυροβολισμοί είναι σπάνιοι, η οπλοκατοχή είναι συνηθισμένη στην Ταϊλάνδη.

Τον περασμένο μήνα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε πολυτελές εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ. Και τον περασμένο Οκτώβριο, ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε 37 παιδιά σε επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε ένα νηπιαγωγείο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Πηγή: BBC

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καζα
Έφυγε από τη ζωή η πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ Αριστέα Καζάκου σε ηλικία μόλις 40 ετών
Σε ηλικία 40 ετών έφυγε από τη ζωή η Αριστέα Καζάκου δικηγόρος και υποψήφια βουλεύτρια με το ΠΑΣΟΚ ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο
Έφυγε από τη ζωή η πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ Αριστέα Καζάκου σε ηλικία μόλις 40 ετών
amazon_3.jpg
Amazon: Απολύει 16.000 υπαλλήλους και επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη
Οι περικοπές αφορούν περίπου 16.000 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο, χωρίς να προσδιορίζεται ποιοι εργαζόμενοι θα επηρεαστούν
Amazon: Απολύει 16.000 υπαλλήλους και επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη
χαρα
Βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε το άρθρο 16 απολίθωμα άλλης εποχής
Αναφέρθηκε στο άρθρο 16 του Συντάγματος ως απολίθωμα άλλης εποχής, παρουσίασε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη που υλοποιήθηκαν...
Βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε το άρθρο 16 απολίθωμα άλλης εποχής
ΔΟΕ
ΔΟΕ: Πέμπτη χρονιά δράσεων για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου
Οι φετινές δράσεις περιλαμβάνουν ημερίδες, επιστημονικά συνέδρια, ερευνητικά ερωτηματολόγια και ηλεκτρονικές εκδόσεις, καθώς και συνεργασίες με...
ΔΟΕ: Πέμπτη χρονιά δράσεων για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου