Κακοκαιρία στην Τουρκία
Εννέα νεκροί στην Τουρκία μετά από σφοδρή κακοκαιρία

Εννέα άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί στην Τουρκία, μετά από σφοδρή κακοκαιρία, ενώ συνεχίζει να αγνοείται η τύχη 11 ναυτικών στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών.

«Εννέα συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους λόγω των καταιγίδων και…των σφοδρών βροχοπτώσεων», δήλωσε ο Αλι Γερλικαγιά σε συνέντευξη Τύπου στην επαρχία Ζονγκουλντάκ (βορειοδυτικά) όπου τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο. Πέντε άλλοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σε πλημμύρες στις επαρχίες Μπατμάν και Ντιγιάρμπακιρ, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Το πτώμα ενός εκ των 12 Τούρκων ναυτικών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ανοικτά του Ερεγκλί, λιμανιού στην επαρχία Ζονγκουλντάκ, βρέθηκε σήμερα το πρωί, δήλωσε ο ίδιος. Το σκάφος Kafkametler, με σημαία Τουρκίας, βυθίστηκε αφού χτύπησε νωρίς χθες σε κυματοθραύστη ενώ απέπλεε από το λιμάνι του Ερεγκλί, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 χιλιομέτρων ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε ο υπουργός.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πιερρακάκης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Μπαίνουμε σε περίοδο πολύ πυκνού κοινοβουλευτικού έργου για την Παιδεία!
Στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
Κυριάκος Πιερρακάκης: Μπαίνουμε σε περίοδο πολύ πυκνού κοινοβουλευτικού έργου για την Παιδεία!
Αστυνομία στις Βρυξέλλες
Συναγερμός στο Βέλγιο: Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες στο κέντρο των Βρυξελλών
Πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες σε κεντρική λεωφόρο - Στο σημείο σπεύδει ο δήμαρχος Βρυξελλών
Συναγερμός στο Βέλγιο: Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες στο κέντρο των Βρυξελλών