Πυροβολισμοί στις ΗΠΑ
Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στο Τέξας

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε υπαίθρια αγορά κοντά στο Τέξας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αμερικανική αστυνομία, δύο παιδιά και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά στην υπαίθρια αγορά  Cole’s στην περιοχή του Πίρλαντ, με το ένα από τα παιδιά να πεθαίνει λίγο αργότερα σε νοσοκομείο.

Το επεισόδιο αποδίδεται σε καβγά μεταξύ δύο ατόμων που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυρά, είπε ο αστυνομικός Τσαντ Ρότζερς.

Σύμφωνα με το abcnews, ένας ένοπλος διαφεύγει, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία για τον δεύτερο δράστη.

Η περιοχή βρίσκεται περίπου 27 χιλιόμετρα νότια του Χιούστον.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oikopeda1
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
Έως τις 15 Ιουνίου η δήλωση και ο καθαρισμός – Αυστηρότεροι έλεγχοι, κλιμακωτά πρόστιμα και ξεκάθαροι ρόλοι για δήμους και Πυροσβεστική
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
ζαχαρακη
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.
« Έχουμε όλοι μας χρέος - και περισσότερο από όλους η Πολιτεία – να στηρίξουμε την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.»
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.