Thumbnail
«Όταν η μαγεία ζωντανεύει…»

Ένα μικρό λαθάκι συνέβη στο δρομολόγιο που μετέφερε ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο και αντί για τον προορισμό τους, βρέθηκαν στη Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού.

Σύμφωνα με το βελγικό μέσο ενημέρωσης Le Soir, το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες – Στρασβούργο έφτασε κατά λάθος στο θέρετρο ψυχαγωγίας μετά από ένα σφάλμα μεταγωγής που πραγματοποιήθηκε στο Charles de Gaule του Παρισιού με ευρωβουλευτές που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία να προχωρούν σε σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν η μαγεία ζωντανεύει» – το σλόγκαν της Disney σύντομα θα γίνει το σλόγκαν του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;“, αναρωτήθηκε με ανάρτησή του ο Emmanuel Foulon του Ευρωκοινοβουλίου.

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, ήταν μεταξύ άλλων μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνεργάτες ευρωβουλευτών οι οποίοι μεταβαίνουν στο Στρασβούργο για τις εργασίες της ολομέλειας που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωη του
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας
Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωη του
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας
Μακάριος Λαζαρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Λαζαρίδη: «Θα μείνει στη κυβέρνηση και την Δευτέρα κ. Μητσοτάκη;»
Το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για τις απειλές του υφυπουργού Μακάριου Λαζαρίδη κατά δημοσιογράφου
ΠΑΣΟΚ κατά Λαζαρίδη: «Θα μείνει στη κυβέρνηση και την Δευτέρα κ. Μητσοτάκη;»