Τρελή πτήση
Έκτακτη προσγείωση αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αεροπλάνο

Έκτακτη προσγείωση αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αεροπλάνο σε πτήση Ατλάντα – Βαρκελώνη όταν επιβάτης εμφάνισε συμπτώματα διάρροιας.

Πιο συγκεκριμένα, η πτήση της Delta από την Ατλάντα προς τη Βαρκελώνη αναγκάστηκε να κάνει «αναστροφή» και να προσγειωθεί εκτάκτως, αφού ένας επιβάτης «είχε διάρροια σε όλη τη διάρκεια της πτήσης».

Το αεροσκάφος Airbus A350 βρισκόταν δύο ώρες σε υπερατλαντική πτήση, όταν ο πιλότος ζήτησε να επιστρέψει πίσω λόγω «βιολογικού κινδύνου» στο αεροσκάφος.

«Πρόκειται για περιστατικό βιολογικού κινδύνου», είπε ο πιλότος στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, το οποίο καταγράφηκε από το LiveATC.com και κοινοποιήθηκε στο X.

«Είχαμε έναν επιβάτη που είχε διάρροια σε όλο το αεροπλάνο, οπότε θέλουν να επιστρέψουμε στην Ατλάντα».

Η ταυτότητα του επιβάτη παραμένει μυστήριο, αλλά οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταφέρθηκαν και η πτήση DL194 έφτασε τελικά στη Βαρκελώνη οκτώ ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο, σύμφωνα με το Flightradar24.

Δεν είναι γνωστό αν ο επιβάτης που αντιμετώπισε το πρόβλημα επέβαινε στο αεροπλάνο, όταν αυτό προσγειώθηκε τελικά στην Ισπανία, μεταδίδει η New York Post.

Τα συνεργεία καθαρισμού μπόρεσαν να καθαρίσουν το αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε στην Ατλάντα, καθώς τα αρχεία πτήσης δείχνουν ότι χρησιμοποιήθηκε για άλλη πτήση.

Οι αξιωματούχοι της Delta επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε «ιατρικό πρόβλημα» στο αεροπλάνο και έπρεπε να ανακατευθυνθεί στην Ατλάντα για να καθαριστεί, σύμφωνα με το Insider.

«Οι ομάδες μας εργάστηκαν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια για να καθαρίσουν επιμελώς το αεροπλάνο και να μεταφέρουν τους πελάτες μας στον τελικό τους προορισμό», δήλωσε εκπρόσωπος της Delta. «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτικα
Φοιτητές/τριες: «Στις 8 Μαρτίου είναι η ώρα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας»
«Θα βουλιάξουμε την Αθήνα με την πανελλαδική κινητοποίηση των Συλλόγων και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη δημόσια – δωρεάν εκπαίδευση»
Φοιτητές/τριες: «Στις 8 Μαρτίου είναι η ώρα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας»