Γυναικοκτονία στην Ιταλία
Σοκ από τη γυναικοκτονία στην Ιταλία - Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ιταλία από την άγρια γυναικοκτονία της 21χρονης Σελίν Φράι Ματζόλ από τον 28χρονο Τούρκο σύντροφό της, Ομέρ Τσιν, ο οποίος τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Όπως αναφέρει η La Repubblica, η 21χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει τον 28χρονο πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο τον συνάντησε για μια τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά οι αστυνομικοί εντόπισαν το στίγμα της στο σπίτι που έμενε ο Τσιν.

Το πτώμα της 21χρονης εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα, γεμάτο από μαχαιριές όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί. Βρέθηκε και το φερόμενο όπλο της δολοφονίας, ένα μαχαίρι, λίγο πιο μακριά από το θύμα.

Αμέσως εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό του 28χρονου. Τελικά συνελήφθη αργά το απόγευμα, ενώ προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς προς τα σύνορα της γειτονικής Αυστρίας.

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», είπε στο Ansa ο δήμαρχος του Σιλάντρο, Dieter Pinggera. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας, προσωπικά δεν θυμάμαι σε ολόκληρη τη ζωή μου να γνωρίζω για έναν φόνο εδώ στην περιοχή μας».

Η Σελίν είχε σχέση με τον Ομέρ για τέσσερις μήνες. Η κοπέλα εργαζόταν ως ταμίας στην τοπική ένωση αγροτών, ενώ ο 28χρονος Τούρκος αρχικά εργαζόταν ως χασάπης και στη συνέχεια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχείο.

Μάλιστα, στα τέλη Ιουλίου ο 28χρονος Τούρκος είχε γράψει στο Facebook «δεν πίστευα ποτέ ότι ένα λάθος θα κόστιζε τα πάντα», φράση που συγγενείς της 21χρονης ερμηνεύουν ως απόδειξη του σχεδίου του να δολοφονήσει την Σελίν. «Πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά ο θείος της άτυχης κοπέλας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οδωντοτος
Διπλή βλάβη στον Οδοντωτό: Εγκλωβίστηκαν 77 επιβάτες – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ακινητοποιήθηκε και η εφεδρική αμαξοστοιχία – Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού με ΕΜΑΚ και Πολιτική Προστασία
Διπλή βλάβη στον Οδοντωτό: Εγκλωβίστηκαν 77 επιβάτες – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
ευρώπη epso
Προκήρυξη-«μαμούθ»: 1.490 θέσεις διοικητικών στην ΕΕ με μισθό έως 6.961 ευρώ
Ανοιχτές οι αιτήσεις για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τύπου «ΑΣΕΠ» – Χωρίς προϋπηρεσία, με πτυχίο τριετούς φοίτησης οι υποψήφιοι
Προκήρυξη-«μαμούθ»: 1.490 θέσεις διοικητικών στην ΕΕ με μισθό έως 6.961 ευρώ
panepistimio patrwn
Πανεπιστήμιο Πατρών: Απονομή του Διεθνούς Βραβείου Innovator Award 2025 στον Καθηγητή, κ. Σταύρο Ταραβήρα
Το βραβείο του απονέμεται σε αναγνώριση του υψηλού επιστημονικού του έργου για την υδροκεφαλία
Πανεπιστήμιο Πατρών: Απονομή του Διεθνούς Βραβείου Innovator Award 2025 στον Καθηγητή, κ. Σταύρο Ταραβήρα
Ο υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου
Κατατακτήριες εξετάσεις ΑΕΙ: Τέλος στην κάλυψη κενών θέσεων χωρίς τη «βάση»
Διευκρινιστική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τη διαδικασία κατατακτηρίων εξετάσεων σε Τμήματα ή Μονοτμηματικές Σχολές των ΑΕΙ
Κατατακτήριες εξετάσεις ΑΕΙ: Τέλος στην κάλυψη κενών θέσεων χωρίς τη «βάση»