Γυναικοκτονία στην Ιταλία
Σοκ από τη γυναικοκτονία στην Ιταλία - Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ιταλία από την άγρια γυναικοκτονία της 21χρονης Σελίν Φράι Ματζόλ από τον 28χρονο Τούρκο σύντροφό της, Ομέρ Τσιν, ο οποίος τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Όπως αναφέρει η La Repubblica, η 21χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει τον 28χρονο πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο τον συνάντησε για μια τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά οι αστυνομικοί εντόπισαν το στίγμα της στο σπίτι που έμενε ο Τσιν.

Το πτώμα της 21χρονης εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα, γεμάτο από μαχαιριές όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί. Βρέθηκε και το φερόμενο όπλο της δολοφονίας, ένα μαχαίρι, λίγο πιο μακριά από το θύμα.

Αμέσως εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό του 28χρονου. Τελικά συνελήφθη αργά το απόγευμα, ενώ προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς προς τα σύνορα της γειτονικής Αυστρίας.

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», είπε στο Ansa ο δήμαρχος του Σιλάντρο, Dieter Pinggera. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας, προσωπικά δεν θυμάμαι σε ολόκληρη τη ζωή μου να γνωρίζω για έναν φόνο εδώ στην περιοχή μας».

Η Σελίν είχε σχέση με τον Ομέρ για τέσσερις μήνες. Η κοπέλα εργαζόταν ως ταμίας στην τοπική ένωση αγροτών, ενώ ο 28χρονος Τούρκος αρχικά εργαζόταν ως χασάπης και στη συνέχεια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχείο.

Μάλιστα, στα τέλη Ιουλίου ο 28χρονος Τούρκος είχε γράψει στο Facebook «δεν πίστευα ποτέ ότι ένα λάθος θα κόστιζε τα πάντα», φράση που συγγενείς της 21χρονης ερμηνεύουν ως απόδειξη του σχεδίου του να δολοφονήσει την Σελίν. «Πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά ο θείος της άτυχης κοπέλας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astinomia
Συναγερμός στην Κυψέλη για ύποπτο αντικείμενο - Διακοπή της κυκλοφορίας στη Δροσοπούλου
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο ΤΕΕΜ και έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Δροσοπούλου, από το ύψος της οδού Ανάφης.
Συναγερμός στην Κυψέλη για ύποπτο αντικείμενο - Διακοπή της κυκλοφορίας στη Δροσοπούλου
ραμαλα
Ραμάλα: Έποικος παρασέρνει Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια προσευχής (Βίντεο)
Σοκαριστικά πλάνα από τη Δυτική Όχθη αναδεικνύουν την κλιμάκωση της βίας και τις επιθέσεις εποίκων εναντίον Παλαιστινίων
Ραμάλα: Έποικος παρασέρνει Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια προσευχής (Βίντεο)
Αλκοόλ
Πάτρα: Δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από υπερβολικό αλκοόλ – Συλλήψεις γονέων
14 και 16 ετών διακομίστηκαν σε νοσοκομεία μετά από μεθυστική νύχτα Χριστουγέννων, οι γονείς τους κρατούνται
Πάτρα: Δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από υπερβολικό αλκοόλ – Συλλήψεις γονέων
vrefos
Αλεξανδρούπολη: «Ζύγιζε μόνο 9 κιλά» – Συγκλονίζει η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία
Η 23χρονη μητέρα περιγράφει τις προσπάθειες να ταΐσει το παιδί, ενώ οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου
Αλεξανδρούπολη: «Ζύγιζε μόνο 9 κιλά» – Συγκλονίζει η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία