Γυναικοκτονία στη Χαλκίδα: «Βαρέθηκα και τη σκότωσα» ισχυρίστηκε ο 88χρονος
«Βαρέθηκα και τη σκότωσα» ισχυρίστηκε ο 88χρονος γυναικοκτόνος στη Χαλκίδα

«Δεν περνούσα καλά και τη σκότωσα» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 88χρονος από τη Χαλκίδα που χθες σκότωσε τη γυναίκα του, πυροβολώντας τη με κυνηγετική καραμπίνα.

«Δεν άντεχα άλλο μαζί της, με ήθελε μόνο για τα θελήματα. Βαρέθηκα και τη σκότωσα» φέρεται πως συμπλήρωσε.

Ο άντρας συνελήφθη στις 14.00 χθες το μεσημέρι και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι με την κυνηγετική του καραμπίνα πυροβόλησε δύο φορές τη 84χρονη σύζυγό του. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο της δολοφονίας, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην πολυθρόνα του σπιτιού του ζευγαριού στη Χαλκίδα, ενώ είχε τουλάχιστον μια σφαίρα στο κεφάλι.

Από το σπίτι στο οποίο σημειώθηκε η γυναικοκτονία, κατασχέθηκε όπλο του εγκλήματος και δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;