Παναγία Σουμελά
Οι τουρκικές αρχές δεν δέχτηκαν το αίτημα του Φαναρίου

Μπλόκο των τουρκικών αρχών για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης σχεδίαζε να πάει στην Παναγία Σουμελά, ωστόσο οι τουρκικές αρχές δεν δέχτηκαν το αίτημα του Φαναρίου να πραγματοποιηθεί η Θεία Λειτουργία.

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: «Εφέτος δέν θά τελεσθεί η Θεία Λειτουργία επί της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αυγούστου) εις την ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, καθ΄ότι δεν εδόθη η απαιτούμενη άδεια παρα των αρμοδίων κυβερνητικών αρχών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/01

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα