Πιστή άναψε 58 κεριά και παραλίγο να βάλει φωτιά σε παρεκκλήσι
Πιστή παραλίγο να βάλει φωτιά σε παρεκκλήσι στη Λάρισα ανάβοντας 58 κεριά

Υπερβάλλοντα ζήλο επέδειξε μια πιστή στη Λάρισα, η οποία παραλίγο να προκαλέσει πυρκαγιά, ανάβοντας 58 κεριά, σε ένα μικρό παρεκκλήσι.

Η κυρία πήγε στο παρεκκλήσι για να ανάψει κερί και να προσευχηθεί. Τα λεπτά όμως περνούσαν και δεν έβγαινε από αυτό, με αποτέλεσμα άλλος πιστός που περίμενε υπομονετικά να αρχίσει να ανησυχεί. Τελικά λίγο μετά η πιστή εξήλθε του παρεκκλησιού, για να εισέλθει σε αυτό ο άντρας που περίμενε απ’ έξω, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, επικαλούμενο αφήγηση του ιερέα.

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο πιστός διαπίστωσε πως η γυναίκα έμεινε για τόση ώρα μέσα στο χώρο του παρεκκλησιού γιατί ήθελε να ανάψει όχι ένα, ούτε δύο… αλλά 58 κεριά που είχαν κυριολεκτικά γεμίσει το μανουάλι.

Η φλόγα δε, που εξέπεμπαν όλα τα κεριά μαζί ήταν τέτοια που η ατμόσφαιρα μέσα σε έναν αρκετά μικρό χώρο είχε γίνε αποπνικτική. Ευτυχώς όμως, ο άντρας άρχισε να σβήνει για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

«Έλεος! Ανάψτε ένα κεράκι, αρκεί για όλους! Θα πάρουμε φωτιά! Ούτε εμείς, ούτε οι επίτροποι μπορούν να φρουρούν την εκκλησία 24 ώρες το εικοσιτετράωρο» ήταν τα λόγια του ιερέα προς τους πιστούς, που εκτίμησε πως «αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να αντιληφθεί το τι συνέβη σε έναν τόσο μικρό χώρο, θα είχαμε πάρει φωτιά»!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου (IB) στο Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου
Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου (IB) στο Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου
Τα Στενά του Ορμούζ στο Ιράν
«Σκληρό παζάρι» από την Τεχεράνη: Οι όροι που “φρενάρουν” την εκεχειρία με τις ΗΠΑ
Βάσεις, κυρώσεις και Ορμούζ στο επίκεντρο – «Εκτός πραγματικότητας» λέει η Ουάσινγκτον
«Σκληρό παζάρι» από την Τεχεράνη: Οι όροι που “φρενάρουν” την εκεχειρία με τις ΗΠΑ