gallia
Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση των δύο από τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την πρωθυπουργό Μπορν

Παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση του Αμπνταλμασίχ Χ., του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι από την οποία τραυματίστηκαν έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα μικρά παιδιά, χθες, Πέμπτη, στην Ανεσί, στην ανατολική Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα με μήνυμά της στο Twitter η εισαγγελέας Λιν Μπονέ-Ματίς.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα, η κατάστασή του κρίθηκε "συμβατή με την προφυλάκιση" βάσει της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνη.

Η πρωθυπουργός της Γαλλίας Ελιζαμπέτ Μπορν δήλωσε παράλληλα ότι τα δύο από τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση σήμερα, μία ημέρα μετά την επίθεση.

Τα άλλα δύο παιδιά --και δύο συνταξιούχοι που τραυματίστηκαν επίσης-- φέρουν λιγότερο σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΜΑΚ
«Olympus Riviera Greece»: Η Πιερία αλλάζει επίπεδο στην τουριστική προβολή μέσω του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Σύμπραξη Πιερίας και ΠΑΜΑΚ για την ανάδειξη του Ολύμπου: Η νέα εφαρμογή «Olympus Riviera Greece»
«Olympus Riviera Greece»: Η Πιερία αλλάζει επίπεδο στην τουριστική προβολή μέσω του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Το απολυτήριο ΕΠΛ δεν αποτελεί πτυχίο επαγγελματικής εκπαίδευσης
Η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε το πλαίσιο που διέπει το απολυτήριο των πρώην Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (ΕΠΛ)
Ζαχαράκη: Το απολυτήριο ΕΠΛ δεν αποτελεί πτυχίο επαγγελματικής εκπαίδευσης