Πάπας
Την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου πήρε ο Spiderman

Ακόμα και στον Spiderman έδωσε ευλογία ο Πάπας Φραγκίσκος, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε πάρει και πάλι τις ευλογίες του ο ίδιος ήρωας της Marvel όταν πίσω από το κοστούμι ήταν ο Mattia Villardita, ο οποίος ντυμένος με την στολή του ήρωα της Marvel επισκέπτεται άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία της Ιταλίας.

Μάλιστα έχει χριστεί και ιππότης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ιταλίας γι’ αυτό. Σήμερα, έκανε την εμφάνισή του ξανά ο Spiderman στο Βατικανό και η χαρά του Πάπα Φραγκίσκου ήταν και πάλι μεγάλη.

Οι απόψεις του Πάπα

Η ομάδα των ανθρώπων, ηλικίας 20 έως 25 ετών, μεταξύ των οποίων καθολικοί, χριστιανοί, άθεοι, αγνωστικιστές και ένας μουσουλμάνος τον ρώτησαν για μια σειρά θεμάτων, όπως το σεξ, ο αυνανισμός, η απογοήτευση από την εκκλησία, η κρίση σεξουαλικής κακοποίησης της εκκλησίας, ο ρατσισμός, η μετανάστευση, η άμβλωση και η LGBTQ κοινότητα για την ταινία που καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2002 και κυκλοφόρησε την Τετάρτη στο Disney+.

Σε μια συζήτηση για την πορνογραφία και τον αυνανισμό που πυροδοτήθηκε από την Alejandra, μια γυναίκα που δημιουργεί περιεχόμενο για ενήλικες σε ιστότοπους ζωντανής ροής, ο Πάπας είπε ότι η πορνογραφία «μειώνει».

«Το να εκφράζεται κανείς σεξουαλικά είναι κάτι πλούσιο», είπε. «Οτιδήποτε μειώνει μια αληθινή σεξουαλική έκφραση σε μειώνει και εσένα, σε καθιστά μερικό και μειώνει αυτόν τον πλούτο. Το σεξ έχει μια δική του δυναμική. Υπάρχει για κάποιο λόγο. Είναι μια έκφραση αγάπης.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητσοτακης
Κυρ. Μητσοτάκη: Το μήνυμά του για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
«Και όπως το θέλει ο ποιητής: Χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος»
Κυρ. Μητσοτάκη: Το μήνυμά του για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο