Καϊλή
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Στο προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών θα βρεθούν αύριο, Πέμπτη οι Εύα Καϊλή, o Μαρκ Ταραμπέλα και o Αντόνιο Παντσέρι

Ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες θα οδηγηθούν αύριο, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου η Εύα Καϊλή, o Μαρκ Ταραμπέλα και o Αντόνιο Παντσέρι.

Το προδικαστικό συμβούλιο, στο οποίο θα βρεθεί για τρίτη φορά η Εύα Καϊλή, θα αποφασίσει η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του Qatargate θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ή θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Προδικαστικό συμβούλιο

Την προηγούμενη Δευτέρα (13.02.2023) έγινε γνωστό ότι πλέον στο Βέλγιο η Εύα Καϊλή θα εκπροσωπείται από νέο δικηγόρο, τον ποινικολόγο Σβεν Μαρί και όχι τον Αντρέ Ριζόπουλο, ενώ στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται αύριο (σ.σ. 16.02.2023), όπως και τις προηγούμενες φορές, ο έτερος συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά στον Βέλγο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες μετά την άρση της ασυλίας του και μεταφέρθηκε στις φυλακές του Σεν-Ζιλ. «Όλα είναι βίαια για τον κ. Ταραμπέλα», επισημαίνει ο συνήγορός του Μαξίμ Τόλερ μιλώντας στο rtl. «Πρώτον, να μάθει ότι ένας από τους κοντινούς του ανθρώπους είναι διεφθαρμένος και ότι το παραδέχεται. Δεύτερον, να μάθει ότι αυτός ο κοντίνος του άνθρωπος τον παρασύρει στην ενοχή του τραβώντας τον κάτω ενώ προφανώς ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι είναι αθώος», προσθέτει.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών, όμως, θα βρεθεί και ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και φέρεται να είναι ο εγκέφαλος ομάδας που σχετίζεται με την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις 17 Ιανουαρίου είχε ανακοινωθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών ότι ο Αντόνιο Παντσέρι υπέγραψε μνημόνιο μεταμέλειας και συνεργασίας με τις βελγικές αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διακοπές χειμώνας
Η φυσική τροφή που ενεργοποιεί την κυκλοφορία και “ανεβάζει” τη θερμοκρασία του σώματος
Πώς ένα απλό χειμωνιάτικο λαχανικό μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της πίεσης και στην αντιμετώπιση των κρύων άκρων
Η φυσική τροφή που ενεργοποιεί την κυκλοφορία και “ανεβάζει” τη θερμοκρασία του σώματος
Αγρότες πάνω σε τρακτέρ κατά τη διάρκεια μπλόκου
Αγρότες: Αυτά είναι τα 30 αιτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Αναλυτικά η λίστα
Οι 30 διεκδικήσεις των αγροτών στον πρωθυπουργό – Απαιτούν άμεση στήριξη, μείωση κόστους παραγωγής και εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αγρότες: Αυτά είναι τα 30 αιτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Αναλυτικά η λίστα
protypa_peiramatika_sxoleia.jpg
Εκπαιδευτικοί για Πειραματικά: "Εν κρυπτώ" αποφάσεις εξαφανίζουν τα σχολεία της γειτονιάς
«Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση» καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί ενώ σημειώνουν ότι στα Πειραματικά Σχολεία «μαθητές κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το...
Εκπαιδευτικοί για Πειραματικά: "Εν κρυπτώ" αποφάσεις εξαφανίζουν τα σχολεία της γειτονιάς