Ταραμπέλα
Συνελήφθη ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα στις Βρυξέλλες, στα πλαίσια της έρευνας για το σκάνδαλο του Qatargate

Οι βελγικές αρχές συνέλαβαν τον ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας που συνδέεται με το σκάνδαλο του Qatargate.

Ο εκπρόσωπος της βελγικής εισαγγελίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη του πολιτικού.

Τι παρασκήνιο

Ο δικηγόρος του Ταραμπέλα, Μαξίμ Τόλερ, δήλωσε στο Politico ότι ο πελάτης του δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ενώπιον του ανακριτή.

Αρχικά, τον Ταραμπέλα θα ανακρίνουν εκπρόσωποι της αστυνομίας και, σύμφωνα με τη Le Soir, αν κριθεί αναγκαίο θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή Μισέλ Κλεζ.

Σύμφωνα πάντα με την Le Soir, o Παντσέρι, έχει καταθέσει ότι ο Μαρκ Ταραμπέλα, έλαβε περίπου 100.000 ευρώ προκειμένου να αμβλύνει τη δημόσια στάση του σχετικά με το Κατάρ και τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 από το εμιράτο.

Στις 2 Φεβρουαρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε άρει την κοινοβουλευτική ασυλία του Ταραμπέλα, επιτρέποντας έτσι στα δικαστήρια να προχωρήσουν στην ακρόασή του, ή ακόμη και, αν χρειαστεί, να τον θέσουν υπό αστυνομική κράτηση.

Ο Ταραμπέλα αρνείται ότι έκανε κάτι παράνομο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα