Παντσέρι
Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με τη δράση της λογίστριας του Παντσέρι

Γνωστό έγινε χθες ότι συνελήφθη η λογίστρια του Αντόνιο Παντσέρι, ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον τρόπο που δρούσε η κατηγορούμενη.

Η 55χρονη λογίστρια του πρώην ευρωβουλευτή Παντσέρι οδηγήθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό ως προληπτικό μέτρο, ενώ η ακρόαση για να αποφασιστεί η έκδοσή της στο Βέλγιο, έχει προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα.

Τι έγινε γνωστό

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, τα αδικήματα της Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι ξεκίνησαν ήδη από το 2018, δηλαδή ένα χρόνο νωρίτερα από ό,τι ανέφερε ο Φραντσέσκο Τζόρτζι στις δηλώσεις στις 18/01. Μάλιστα, όπως σημειώνεται η Μπελίνι συνέχισε τις παράνομες δράσεις της «μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2022», δηλαδή «17 ημέρες μετά τις πρώτες συλλήψεις που έγιναν από τη Βελγική Αστυνομία».

Οι ιταλικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα που εκδόθηκε από τους Βέλγους εισαγγελείς. Σε βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία, διαφθορά και ξέπλυμα χρημάτων.

Η Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι θα ήταν η αρχιτέκτονας του εταιρικού δικτύου που χρησιμοποιήθηκε για τη μετακίνηση και το ξέπλυμα των χρημάτων από την υποτιθέμενη διαφθορά. Αυτό υποστηρίζουν οι Βέλγοι δικαστές στα έγγραφα σε βάρος της 55χρονης.

Τα γραφεία της είχαν ερευνηθεί πρόσφατα στο πλαίσιο της υπόθεσης, στην οποία φέρονται επίσης να εμπλέκονται το Μαρόκο, καθώς και το Κατάρ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
Σάλος στην Ιταλία: Εταιρία ζήτησε από τους εργαζόμενους να υποδείξουν ποιοι θα απολυθούν
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν