«Μαύρος» είναι ο νέος απολογισμός των θυμάτων των φονικών σεισμών που σημειώθηκαν τη Δευτέρα σε Τουρκία και Συρία, έχοντας φτάσει πλέον πάνω από 17.500 θανάτους και στις δύο χώρες.
Σύμφωνα με τον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι, 14.351 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Τουρκία, ενώ στη Συρία 3.162 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 17.513.
Η μάχη των διασωστών
Αδιάκοπα συνεχίζεται η μάχη των διασωστών με το χρόνο για να βρουν επιζώντες στα χαλάσματα, μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.
Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα ακόμα παιδί που βρισκόταν κάτω από τα ερείπια.
Ο 7χρονος Αχμέτ Ερντέμ ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια κτηρίου στην πόλη Αντιγιαμάν 70 ώρες μετά τον φονικό σεισμό. Στο βίντεο από τη διάσωση του 7χρονου που είχε εγκλωβιστεί σε συγκρότημα κατοικιών, το μικρό αγόρι να ζητάει τσίχλα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom