καιλη φυλακη
Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως το ποσό που βρέθηκε στα χέρια της κ. Καϊλή έφτανε στις 160.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν πηγές από τις Βρυξέλλες, οι έρευνες των Αρχών του Βελγίου αναμένεται να συνεχιστούν και να επεκταθούν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της κ. Καϊλή.

Τρία 24ωρα μετά τον σεισμό που προκλήθηκε σε Βρυξέλλες και Αθήνα με την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στην υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές ενώ αναμένεται να γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Τόσο η Εύα Καϊλή όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχουν μεταφερθεί στις φυλακές του Σεν Ζιλ.

Η Εύα Καϊλή, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες εις βάρος της, για πιθανή εμπλοκή της σε σκάνδαλο χρηματισμού, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος. Οι βελγικές αρχές, δίνουν με το σταγονόμετρο πληροφορίες για τη δράση τους και την εξέλιξη της έρευνας. Ωστόσο, προειδοποιούν ότι οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, βάζοντας στο κάδρο κι άλλα πρόσωπα, υπονοούντας ότι είναι στην αρχή του παγόβουνου.

Η δίκη θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Για την ποινή της Εύας Καϊλή

Για τις ποινές που πρόκειται να αντιμετωπίσουν όσοι, όπως η Εύα Καϊλή, εμπλέκονται στο Qatar Gate μίλησε ο δικηγόρος Νίκος Κορογιαννάκης στην ΕΡΤ. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, μάλιστα, έχει γνώση του νομικού συστήματος του Βελγίου.

Ο κ. Κορογιαννάκης έκανε λόγο για σοβαρά παραπτώματα, για τα οποία, εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες, ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει τρία έως πέντε έτη φυλάκισης.

 


 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κοτόπουλα σε βιτρίνα κρεοπωλείου
Αποκάλυψη: Μολυσμένα με σαλμονέλα τα πρώτα κοτόπουλα της Mercosur στην Ελλάδα
Με σαλμονέλα σε ποσοστό 80% οι πρώτες παρτίδες από τη Βραζιλία στην Ελλάδα – Σφοδρή καταγγελία των γεωτεχνικών
Αποκάλυψη: Μολυσμένα με σαλμονέλα τα πρώτα κοτόπουλα της Mercosur στην Ελλάδα
οοσα
Κέντρο Κρήτης ΟΟΣΑ: «Ζούμε περισσότερο, γεννάμε λιγότερο — Το δημογραφικό ως ευκαιρία»
Κέντρο Κρήτης του ΟΟΣΑ για τη Δυναμική των Πληθυσμών: Ζούμε περισσότερο, γεννάμε λιγότερο αλλά μπορούμε να μετατρέψουμε το δημογραφικό χειμώνα σε...
Κέντρο Κρήτης ΟΟΣΑ: «Ζούμε περισσότερο, γεννάμε λιγότερο — Το δημογραφικό ως ευκαιρία»
μνημονιο
ΠΑΔΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Δήμο Λεβαδέων
Στόχος της συνεργασίας είναι η ουσιαστική διασύνδεση της ακαδημαϊκής γνώσης με τις ανάγκες της κοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης,
ΠΑΔΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Δήμο Λεβαδέων