Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στη Ρωσία, καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο στην πόλη Ιζέβσκ της Ρωσίας.
Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, υπάρχουν αναφορές για θύματα, με το υπουργείο Εσωτερικών να κάνει λόγο για νεκρούς και εννιά τραυματισμούς.
Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν μαθητές ταμπουρωμένους μέσα σε τάξη, ωστόσο η αυθεντικότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Η διευθύντρια του σχολείου κατάφερε να κρυφτεί με έναν τραυματισμένο έφηβο στο γραφείο της, αναφέρουν επίσης τοπικά ΜΜΕ.
Την είδηση μεταδίδει και το πρακτορείο Reuters, αναφέροντας πως οι Aρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom