Ιταλία: Τρομακτικές εκτιμήσεις για την ενέργεια - «Θα αγγίξει τα 40 δισ. ευρώ το κόστος των αυξήσεων»
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το κόστος από την αύξηση των τιμών της ενέργειας στην Ιταλία θα αγγίξει τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ, κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια", λένε οι βιομήχανοι

Οι πρόεδροι των ενώσεων βιομηχάνων του ιταλικού Βορρά υπογράμμισαν σήμερα ότι το κόστος από την αύξηση των τιμών της ενέργειας θα αγγίξει τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πρόσθεσαν, δε, ότι υπάρχει κίνδυνος «μαζικής αποβιομηχανοποίησης» και ότι «παράλληλα, τίθεται σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια της χώρας».

«Ο χρόνος έχει λήξει, πλέον, και η όποια απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να αναβληθεί άλλο», είπαν οι πρόεδροι των ενώσεων βιομηχάνων των περιφερειών Λομβαρδίας, Εμίλια Ρομάνια, Πεδεμόντιου και Βένετο.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε μια ημέρα για την υιοθέτηση των αναγκαίων μέτρων που θα περιορίσουν τις αυξήσεις των τιμών του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος», κατέληξαν οι εκπρόσωποι των Ιταλών βιομηχάνων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ψαρι
Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί
Στα ποτάμια του Μεξικού και του νότιου Τέξας ζει ένα ιδιαίτερο είδος ψαριού που φαίνεται να αψηφά τους βασικούς κανόνες της εξέλιξης.
Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί
ποδηλατο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα Run Bike Care
Προσοχή στους οδηγούς: Κυκλοφοριακές αλλαγές στο Σύνταγμα και το κέντρο από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα Run Bike Care
συριζα
Οριστικό μήνυμα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Συμπόρευση με Τσίπρα και όχι απομόνωση
ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρή επικράτηση της γραμμής Φάμελλου για στήριξη στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Απορρίφθηκε η τροπολογία Πολάκη
Οριστικό μήνυμα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Συμπόρευση με Τσίπρα και όχι απομόνωση