epithesi ipa police
Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο- Εκκενώθηκε το σχολείο

Νέα ένοπλη επίθεση με φερόμενο ως δράστη ένα 12χρονο αγόρι σημειώθηκε σε σχολείο στο ανατολικό Όκλαντ, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13.30 το μεσημέρι στο Madison Park Academy. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς εντόπισαν έναν 13χρονο με τραύματα όπλου και άλλο ένα 12χρονο που επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη.

Το σχολείο στο οποίο φοιτούν 750 μαθητές εκκενώθηκε ενώ ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του αρχηγού της Αστυνομίας Λ. Άρμστρονγκ, τα δύο αγόρια είναι μαθητές του σχολείου. Άλλες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Είναι φοβερό να σκέφτεται κανείς ότι ένα παιδί έρχεται με όπλο στο σχολείο. Κανένας γονέας δεν θέλει να στείλει το παιδί του στο σχολείο και μετά να τον καλέσουν λέγοντας ότι πυροβολήθηκε. Υπάρχουν πάρα πολλά όπλα στους δρόμους μας και είναι θέμα χρόνου να συμβούν τέτοια περιστατικά», είπε ο ίδιος, προτρέποντας τις οικογένειες να παραδώσουν τα όπλα και να «τα πάρουν από τα χέρια των παιδιών».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
«Είδηση» στον πρώτο καφέ της χρονιάς: Πρόταση γάμου από τον γιο του Μητσοτάκη στη Μαρία Σάκκαρη
Ο πρώτος καφές της χρονιάς στο Κολωνάκι, έδωσε και την… ανεπίσημη πρώτη είδηση του 2026.
«Είδηση» στον πρώτο καφέ της χρονιάς: Πρόταση γάμου από τον γιο του Μητσοτάκη στη Μαρία Σάκκαρη
διόδια
Νέες αυξήσεις στα διόδια από σήμερα – Ακριβότερη η μετακίνηση για Ι.Χ. και φορτηγά
Ακριβότερα από σήμερα τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους – Δείτε τις νέες χρεώσεις
Νέες αυξήσεις στα διόδια από σήμερα – Ακριβότερη η μετακίνηση για Ι.Χ. και φορτηγά