epithesi ipa police
Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο- Εκκενώθηκε το σχολείο

Νέα ένοπλη επίθεση με φερόμενο ως δράστη ένα 12χρονο αγόρι σημειώθηκε σε σχολείο στο ανατολικό Όκλαντ, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13.30 το μεσημέρι στο Madison Park Academy. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς εντόπισαν έναν 13χρονο με τραύματα όπλου και άλλο ένα 12χρονο που επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη.

Το σχολείο στο οποίο φοιτούν 750 μαθητές εκκενώθηκε ενώ ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του αρχηγού της Αστυνομίας Λ. Άρμστρονγκ, τα δύο αγόρια είναι μαθητές του σχολείου. Άλλες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Είναι φοβερό να σκέφτεται κανείς ότι ένα παιδί έρχεται με όπλο στο σχολείο. Κανένας γονέας δεν θέλει να στείλει το παιδί του στο σχολείο και μετά να τον καλέσουν λέγοντας ότι πυροβολήθηκε. Υπάρχουν πάρα πολλά όπλα στους δρόμους μας και είναι θέμα χρόνου να συμβούν τέτοια περιστατικά», είπε ο ίδιος, προτρέποντας τις οικογένειες να παραδώσουν τα όπλα και να «τα πάρουν από τα χέρια των παιδιών».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PESEK
Εκλογές στη Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών: Οι ημερομηνίες και οι υποψήφιοι
Αθήνα: Πέμπτη 7 Μάη 2026, από τις 9πμ.-7μμ., στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών - Οι ημερομηνίες των εκλογών σε άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα
Εκλογές στη Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών: Οι ημερομηνίες και οι υποψήφιοι
δασκάλα
Νέα "απόφαση-σταθμός" Διοικητικού Εφετείου: Μονιμοποίηση 28 νεοδιόριστων του 2021 χωρίς αξιολόγηση
Δήλωση στο alfavita.gr του Προέδρου της ΕΛΜΕ Χανίων Χρήστου Μπέλμπα
Νέα "απόφαση-σταθμός" Διοικητικού Εφετείου: Μονιμοποίηση 28 νεοδιόριστων του 2021 χωρίς αξιολόγηση