Αυτή είναι δουλειά! 77.000 ευρώ τον χρόνο για να δοκιμάζετε καραμέλες!
Γευθείτε περισσότερες από 3.500 καραμέλες κάθε μήνα, προκειμένου να εξασφαλίσετε από τον καναπέ σας ετήσιες απολαβές 100.000 δολάριων Καναδά (77.000 ευρώ).

Μια δελεαστική αγγελία εργασίας δημοσίευσε ένα διαδικτυακό κατάστημα ζαχαρωτών στον Καναδά, με την επωνυμία Candy Funhouse, αναζητώντας «γενικό διευθυντή ζαχαροπλαστικής».

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο ρόλος αφορά στην «καθοδήγηση» της πολιτικής του Candy Funhouse και των τριών γευσιγνωστών που απασχολούνται ήδη.

«Στις αρχές του προηγούμενου έτους, αναζητούσαμε γευσιγνώστες καραμέλας για τις πρωτότυπες γεύσεις μας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) η Βανέσα Γιανακιέφσκι-Ρεμπέλο, εκπρόσωπος της Candy Funhouse. «Αναζητούμε τώρα τον γενικό διευθυντή ζαχαροπλαστικής, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους γευσιγνώστες καραμέλας με... γλυκύτητα», συμπλήρωσε.

Ο «τυχερός» θα έχει πολλές ευθύνες, συμπεριλαμβανομένων της έγκρισης νέων προϊόντων και της διοργάνωσης συνεδριάσεων του «συμβουλίου ζαχαροπλαστικής». 

Η αγγελία απευθύνεται σε κατοίκους της Βορείου Αμερικής. 

Πρέπει, φυσικά, να έχεις «πάθος για τα γλυκά», όπως διευκρινίζεται στην αγγελία.

Η εταιρεία Candy Funhouse αναφέρει ότι έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100.000 αιτήσεις μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. «Η πλειονότητα είναι από ενηλίκους, αλλά περίπου το 25% αφορά παιδιά», ανέφερε η εκπρόσωπος.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη θέση θα περάσει από «εκτενή εκπαίδευση γευσιγνωσίας», ενώ θα έχει πλήρη οδοντιατρική κάλυψη, αναφέρει η αγγελία.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsoyxlos
Θ. Τσούχλος (Πρόεδρος ΟΛΜΕ) στο alfavita.gr: Οι προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών την επόμενη διετία πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιες
Δημόσια Εκπαίδευση σε οριακό σημείο: Μόνιμοι διορισμοί, αξιοπρέπεια και ουσιαστικός διάλογος τα αδιαπραγμάτευτα αιτήματα των εκπαιδευτικών
Θ. Τσούχλος (Πρόεδρος ΟΛΜΕ) στο alfavita.gr: Οι προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών την επόμενη διετία πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιες
tramp_13.jpg
«Μου φαίνεται καλή ιδέα»: Ο Τραμπ προαναγγέλλει επέμβαση και στην Κολομβία
Από την Κολομβία έως τη Γροιλανδία: Το νέο δόγμα Τραμπ και τα μηνύματα στις χώρες της «πίσω αυλής» μετά τη Βενεζουέλα
«Μου φαίνεται καλή ιδέα»: Ο Τραμπ προαναγγέλλει επέμβαση και στην Κολομβία
αμφιθεατρο
«Καμπανάκι» πανεπιστημιακών: Οι 4 ενστάσεις για τη νέα ΚΥΑ στα κοινά ξενόγλωσσα ΠΜΣ με αλλοδαπά ΑΕΙ
«Καμπανάκι» από ακαδημαϊκούς για τα κοινά ξενόγλωσσα μεταπτυχιακά
«Καμπανάκι» πανεπιστημιακών: Οι 4 ενστάσεις για τη νέα ΚΥΑ στα κοινά ξενόγλωσσα ΠΜΣ με αλλοδαπά ΑΕΙ